25. 4. 2014.

Mark Hoppus novi projekat #audio

Šta radi Mark Hoppus?

Pa odgovor je: projekat sa Chris Holmes-om nazvan Nothing And Nobody. Za sada se jedino pojavio remix za pesmu '1990s' benda Nova Rockafeller.




Ko je Chris Holmes?
Producent sa kojim je Hoppus već sarađivao na +44 albumu 'When Your Heart Stops Beating'. Holmes je u svojoj karijeri sarađivao sa bendovima Red Hot Chili Peppers, AFI ali i sa grupama kao The Black Eyed PeasAvril Lavigne...



povezane vesti:
Šta radi Mark Hoppus iz Blink-182 #vesti
Ništa od novog Blink-182 albuma? #vesti
Angels and Airwaves o novom albumu #video 

mikerecenzije na društvenim mrežama...

...još više muzike, vesti i linkova na:

Marilyn Manson nova pesma #video

"Cupid Carries A Gun" je naziv nove numere Marilyn Manson-a, Pesma će biti iskorišćena za uvodnu špicu nove serije 'Salem' na američkoj tv mreži WGN. Autori su Manson i kompozitor Tyler Bates.




povezane vesti:
Avril Lavigne i Marilyn Manson "Bad Girl" #audio
Pogledajte Nine Inch Nails dokumentarac VIDEO
Nove pesme Nine Inch Nails AUDIO

Madball - DNA (lyric) #video #premijera

Hardcore legende Madball objaviće svoj osmi studijski album 'Hardcore Lives' 27. juna. Prvi singl je "DNA".


Šta radi Mark Hoppus iz Blink-182 #vesti

Tom DeLonge snima novi Angels And Airwaves album, Travis Barker svira sa Transplants a Mark Hoppus snima nove Blink-182 pesme? Zapravo nije baš jasno o čijoj se muzici radi ali na svom twitter-u Hoppus je postavio fotografiju uz poruku "Sviram bas gitaru.".



povezane vesti:
Ništa od novog Blink-182 albuma? #vesti
O novom Blink-182... #vesti
Blink-182 & LL Cool J (!?) #video 

Angels and Airwaves o novom albumu #video

Tom DeLonge idejni tvorac i autor muzike za sve Angels and Airwaves pesme. On je postavio video snimak iz studija sa tekstom: "Angels and Airwaves albume sam uglavnom sam pisao, ali čak i ja sebi dosadim... Teško je opisati šta je sve Ilan Rubin doprineo novom Airwaves albumu. Učestvovao je u kreiranju svake nove pesme zajedno sa mnom. Nikada u svom životu nisam upoznao boljeg muzičara."

Novi Angels and Airwaves album će se pojaviti ove godine na praznik Noć Veštica (Halloween).


Fozzy - Lights Go Out (lyric) #video #premijera

Fozzy bend u kome je pevač čuveni pro-rvač Chris Jericho ove godine objavljuju svoj šesti album 'Do You Wanna Start A War'. Prvo će se pojaviti singl "Lights Go Out" koji zvuči kao mešavina Filter i The Used.
Pored Jericho-a koji je zadužen za vokale i klavir (samo na albumima) na gitari je Rich Ward (Stuck Mojo) i njih dvojica su osnivači benda.




povezane vesti:
Bring Me The Horizon, Within Temptation, Behemoth na Download Festivalu 2014 #vesti
Glavne zvezde Bloodstock Festivala
U čast Jeff Hannemana VIDEO

Me Vs Hero - Marks Of A Slave (lyric) #video #premijera

Me Vs Hero engleski pop punk bend konačno objavljuje svoj drugi album. Prvi singl "Marks Of A Slave" je danas premijerno predstavljen na Rock Sound portalu. 'I'm Completely Fine' je naziv njihovog novog izdanja koje još uvek nema zvaničan datum izlaska ali sigurno je da će se pojaviti u toku ove godine.
Me Vs Hero postoje od 2007. i do sada su objavili jedan EP 'This ones for our Friend' i jedan studijski album 'Days That Shape Our Lives', oba 2010. godine.


You Me At Six novi spot/EP "Cold Night" #video

Za dva dana će se pojaviti novi spot sa 'Cavalier Youth' albuma za pesmu "Cold Night" kao i EP istog imena. Pored naslovne numere naći će se još tri neobjavljene: Lived A Lie (snimljeno uživo za BBC Radio 1), Fresh Start Fever (snimljeno uživo za BBC Radio 1), Come Together (The Beatles obrada/snimljeno uživo za BBC Radio 1).




povezane vesti:
You Me At Six novi EP #vesti
You Me At Six uživo u Banquet Records #video
You Me At Six - Cavalier Youth #recenzija

Probajte nešto novo - The Charm The Fury #video #premijera

The Charm The Fury dolaze iz Amsterdama i sviraju metalcore ali imaju pevačicu Caroline Westendorp koja peva i čiste i core vokale bez ikakvih problema. Postoje od 2010. i nedavno su objavili album 'A Shade Of My Former Self'.


Devil You Know - A New Beginning (lyric) #video #premijera

Pesma koja otvara 'The Beauty Of Destruction' album projekta Devil You Know sačinjenog od članova Killswitch EngageAll Shall PerishDevolved. Ako niste upopznati sa novim bendom Howard Jones-a potražite više informacija na dnu stranice.
Pročitajte recenziju i preslušajte album benda Devil You Know.




povezane vesti:
Preslušajte Devil You Know debi album #stream
Devil You Know - The Beauty Of Destruction #recenzija
Devil You Know "A New Beginning" #audio #premijera

Elbow - My Sad Captains #video #premijera

Nešto manje od dvadeset godina karijere i šest studijskih albuma, ipak čini se da su Elbow bend koji neće uskoro da se zaustavi. Početkom marta objavili su novi album 'The Take Off and Landing of Everything'. Prvi singl "New York Morning" se pojavio još januara, danas su predstavili novi "My Sad Captains".


Chiodos - Ole Fishlips Is Dead Now #video #premijera

Chiodos možda imaju najbolji album za 2014. Pored uvrnutih promo spotova napravljenih od starih crno-belih filmova i jednog koji je napravljen sa snimcima sa turneje benda, "Ole Fishlips Is Dead Now" se vodi kao prvi zvanični spot.
Malo nebulozan spot u kome Craig Owens gleda u oko kamere i pravi dramatične izraze lica uz jeftine efekte i vožnje autobilom koja nema veze sa ostatkom radnje spota a pojavljuje se i ostatak benda koji sedi i priča... Mora se priznati vrlo smešan i glup spot!
To svakako ne smanjuje vrednost ovog benda i njihovog fantastičnog albuma 'Devil' koji možete preslušati na mikerecenzije i pročitati recenziju.




povezane vesti:
Chiodos odgovarali na pitanja fanova #video
Chiodos - I Am Everything That's Normal #video #premijera
Chiodos - Devil #recenzija