3. 10. 2015.

Get Scared drugi singl "Suffer" #video #premijera

Get Scared će objaviti 'Demons' 30. oktobra. Prvi singl je bio za "Buried Alive", novi "Suffer" možete preslušati u linku ispod.


Hands Like Houses objavili "New Romantics" #video #premijera

Hands Like Houses još uvek nisu najavili detalje novog albuma. Novi singl "New Romantics" ima nešto komercijalniji zvuk i nadovezuje se na "I Am", prethodni singl koji je objavljen pre sedam meseci.

Preslušajte novi Trivium album 'Silence In The Snow' #stream

Juče se zvanično pojavio u prodaji 'Silence In The Snow' novi Trivium album. Njihovo osmo studijsko izdanje je drugačije od svega što su do sada objavili. Klasični metal bez histerije sa puno pevljivih refrena. Recenziju 'Silence In The Snow' pročitajte ovde.


Nightwish ponovo objavljuju 'Endless Forms Most Beautiful' album #vesti

Osmi studijski album finskih metal-aca Nightwish dobiće ponovno izdanje. 'Endless Forms Most Beautiful - Tour Edition' biće dopunjen DVD diskom sa koncertnim i neobjavljenim snimcima kao i spotovima. U prodaji od 30. oktobra.


Trivium - Silence In The Snow #recenzija

Roadrunner
2015

Trivium su bend koji se ne plaši promena. Svakim sledećim albumom nudili su nešto novo. 'Silence In The Snow' je njihov sedmi ali prvi koji bi mogao da ih plasira među velikane metal scene. Nema metalcore-a, trash-a, vrištanja ali ima melodije, savršene pitke melodije.

RDGLDGRN novi spot "Won't Last" #video #premijera

'The Red Gold Green 2' EP će se pojaviti 9. oktobra. Novi spot "Won't Last" je urađen kao posveta legendarnom filmu The Goonies. RDGLDGRN su trenutno na evropskoj turneji.