14. 10. 2013.

Travie McCoy i Jason Mraz #video

Travie McCoy je objavio novi singl "Rough Water" na kom mu gostuje Jason Mraz. Pesma je nezavisno izdanje iako još uvek nema vesti, najverovatnije će se naći na drugom izdanju pevača.
Ono što se automatski postavlja kao pitanje je hoće li novi singl biti popularan kao "Billionaire", čuveni singl na kome je McCoy sarađivao sa Bruno Mars-om. 

Moby uživo promocija #video

Nastupom na radio stanici KCRW Moby je otpočeo promociju novog albuma 'Innocents'. Uz kompletan bend odsvirao je aktuelni singl "The Perfect Life" i "South Side".



povezane vesti:
Preslušajte novi Moby-jev album #stream
Moby "Perfect Life" #video #premijera 

Blitz Kids poklanjaju novu pesmu #vesti #audio

Odličan mladi bend Blitz Kids su svojim prvim albumom 'Vagrants & Vagabonds' skrenuli dosta pažnje na sebe, ponajviše u rodnoj Engleskoj. Usledila je turneja, nastupi na festivalima i sve veća baza fanova. Singlovi "Never Die" i "Run For Cover" su i danas neizbežni na repertoaru svih rock radio stanica u Britaniji.
Za 2014. bend planira novi album koji će nositi naziv 'The Good Youth' i biće objavljen 20. januara. Prva pesma "Two Lives" sa novog izdanja je mogla u ograničenom periodu da se preuzme besplatno sa njihove facebook strane.




povezane vesti: 
Blitz Kids "Run For Cover" #video 
Probajte nešto novo - Blitz Kids VIDEO 

Hellogoodbye "(Everything Is) Debatable" #video #premijera

Indie pop Hellogoodbye su objavili novi spot za pesmu "(Everything Is) Debatable". Singl dolazi sa istoimenog albuma koji će se pojaviti 29. oktobra za Old Friends Records. Ovo je treći album u karijeri benda, prethodni 'Would It Kill You?' je objavljen još 2010.

Hellogoodbye su iz Kalifornije i postoje od 2001. pored tri albuma izdali su gomilu singlova i EP izdanja. Njihova muzika se karakteriše kao indie pop ali uz dodatak elektronike može da se kaže da podsećaju na Bastille.


Probajte nešto novo - Centiment #video

Centiment je drugi bend članova InMe, pored braće McPherson, Dave-a(gitara, glas) i Greg-a (bas) i Gazz Marlow-a(gitara) u bendu su i Neil Howard i Mark Shurety.

Koristeći pledgemusic platformu momci snimaju svoj prvi album koji su opisali kao spoj prog metala i video igara. Izuzetno originalna i zanimljiva je prva objavljena pesma "S.O.S". Album je u produkciji već četiri godine i uskoro bi trebao da bude objavljen, Svojom donacijom na pledgemusic možete ekskluzivno da preuzimate besplatno svaku novu verziju pesama koje će se naći na 'Streets Of Rage' albumu.

pledgemusic.com/Centiment




povezane vesti: 
Novi album InMe AUDIO