26. 6. 2013.

Queen 'Freddie Mercury Tribute' koncert na dvd/blu ray #vesti #video

Legendarni koncert The Freddie Mercury Tribute Concert priređen u čast života i rada pevača grupe Queen biće konačno objavljen u digitalnom formatu. Eagle Rock Entertainment će izdanje obajaviti na 3 DVD i kao jedan SD Blu-ray disk. Zvuk će biti u nekompresovanom originalnom stereo snimku i kao DTS-HD surround.

20. aprila 1992. Roger Taylor, Brian May i John Deacon su izašli na binu na Wembley stadionu i održali jedan od najznačajnijih koncerata rock muzike danas. Bendovi gosti su otvorili koncert svojim kratkim setovima.

"The Freddie Mercury Tribute Concert" sadrži mnoge Queen hitove u novim verzijama: "Bohemian Rhapsody", "Hammer To Fall", "Crazy Little Thing Called Love", "Radio Ga Ga", "I Want To Break Free", "Under Pressure", "Somebody To Love", "We Will Rock You" i "We Are The Champions". Među gostima su bili i: David Bowie, Roger Daltrey, Def Leppard, Extreme, Bob Geldof, Guns N' Roses, Ian Hunter, Tony Iommi, Elton John, Annie Lennox, Metallica, George Michael, Liza Minnelli, Robert Plant, Mick Ronson, Seal, Lisa Stansfield, Elizabeth Taylor, Paul Young i Zucchero.

skraćeni tv snimak:


povezane vesti: 
Brian May i Tony Iommi album rifova

Machine Head nastupali sa novim basistom #video

Odmah po objavljivanju vesti o novom basisti Machine Head stigli su i snimci sa njihovog prvog nastupa. Jared MacEachern je 2007. već svirao kao zamena a sada je stalni član i pored turneje pojaviće se na novom albumu grupe.




povezane vesti:
Novi basista Machine Head #vesti
Hoćete da svirate bas u Machine Head?