4. 6. 2013.

Preslušajte novi Jimmy Eat World STREAM

Pop punk bend Jimmy Eat World iz Arizone objavljuje svoj osmi studijski album 'Damage'. Prvi singl 'I Will Steal You Back' je odlično prihvaćen od strane fanova i rock radio stanice u Evropi ga baš često emituju. Datum objavljivanja je 11. jun ali 'Damage' već možete preslušati preko sajta Jimmy Eat World ili ovde.
Da bi objavili sve pesme sa novog diska bend je tražio od svojih twitter pratioca da kreiraju #hashtagove na socijalnoj mreži i tako su postavljali pesmu po pesmu.



povezane vesti: 
Jimmy Eat World nove pesme uživo VIDEO

Yellowcard akustični 'Ocean Avenue' VIDEO

Američki punk rock Yellowcard će ponovo objaviti svoj najpoznatji album 'Ocean Avenue', ali ovog puta su sve pesme snimljene u akustičnim aranžmanima. 'Ocean Avenue Acoustic' će izaći 13 avgusta za Hopeless Records a u sklopu desetogodišnjice od originalnog izdanja.
Bend takođe kreće i na akustičnu turneju na kojoj će pored pesama sa 'Ocean Avenue' albuma izvoditi i akustične verzije ostalih hitova.
Poslednji Yellowcard album 'Southern Air' iz 2012 nije naišao na baš pozitivne kritike jer je bend smekšao svoj zvuk i pokušao da se približi mlađoj publici. Činjenica da od 2005. kada je gitarista Ben Harper napustio bend, njihova karijera je krenula nizbrdo.


Motionless In White i Slipknot saradnja VIDEO

Shawn 'Clown' Crahan perkusionista benda Slipknot ima iza sebe već zavidnu karijeru režiranja spotova za druge bendove, ovog puta sarađivao je sa metalcore Motionless In White. Spot za pesmu "America" treći singl sa albuma 'Infamous'.



povezane vesti:
Motionless In White - America AUDIO
Snimanje House Of Gold & Bones VIDEO
Hollywood Undead treći album VIDEO