15. 4. 2014.

30 Seconds To Mars - Bright Lights #video #premijera

Osim vesti da idu na američku turneju sa AFI i Linkin Park, ništa novo nismo dobili od 30 Seconds To Mars već duže vreme. Jared Leto je bio zauzet promovisanjem filma 'Dallas Buyers Club' tako da je ostatak benda odmarao. Novi singl sa 'Love, Lust, Faith And Dreams' albuma je "Bright Lights", za sada je objavljen samo lyric video.




povezane vesti:
You Me At Six povratak kući #video
Thirty Seconds To Mars "City Of Angels" #video #premijera
Thirty Seconds To Mars - Do Or Die #video

Feed the Rhino - Give Up #video #premijera

Hardcore Britanci Feed the Rhino objavljuju treći album 16. juna. 'The Sorrow And The Sound' će se pojaviti u prodaji preko Siege Of Amida Records. Prvi singl je "Give Up".




povezane vesti:
Download 2014 još dosta dobrih imena... #vesti #DL2014

Kraj za AC/DC #vesti

Vest koja je preplavila internet ovog jutra je da će AC/DC prestati sa radom. Sve je počelo preko twitter-a i izvesnog Mark Evans-a sina originalnog pevača Dave Evans-a koji je rekao da je Malcolm Young veoma bolestan i da će bend prestati sa radom. Dodao je da je došao do ovih vesti preko Ross Young-a Malcolm-ovog sina.
Druga vest je došla od australijskog novinara Darryl Mason-a koji je za svoj blog The Orstrahyun napisao da je Malcolm Young zaboravio da svira gitaru posle moždanog udara i da je bend završio svoju karijeru. U toku ove godine AC/DC su ušli u studio i počeli pripreme na novom albumu ali su ubrzo prestali sa radom zbog ove situacije.

U ranijim vestima o bendu bila je najava turneje kojom bi obeležili četrdeset godina karijere, tada je Brian Johnson izjavio da je jedan od njih veoma bolestan i da još uvek ne može da potvrdi planove za 2014.

Šta je od svega istina i da li će AC/DC nastaviti sa radom je pitanje na koje niko još uvek nije dao konkretan odgovor. Nadamo se da ćemo uskoro dobiti i informacije od samog benda.

povezane vesti:
Bruce Springsteen obradio INXS #video
AC/DC planovi za 2014. #vesti #stream
AC/DC pevač gostuje na Sting-ovom novom albumu

The Amity Affliction - Pittsburgh #video #premijera

Novi album će nositi naziv 'Let The Ocean Take Me'. Danima su The Amity Affliction postavljali kratke klipove kao najavu ali bez konkretnog objašnjenja o čemu se zapravo radi. Sada je već sve poznato i prvi singl sa njihovog četvrtog albuma je "Pittsburgh". Disk će objaviti Roadrunner 6. juna u njihovoj rodnoj Australiji, 9. jun Evropa/UK i 10. jun USA.




povezane vesti:
The Amity Affliction uskoro novi singl #video

Structures novi album #audio #premijera

Kanadski metalcore Structures uskoro objavljuju album 'Life Through A Window' za Sumerian Records.

Sigur Rós - The Rains of Castamere (Game of Thrones Season 4) #audio #premijera

Posle jednog od najvažnijeg događaja u novoj sezoni serije Game Of Thrones, bend Sigur Rós je objavio pesmu specijalno snimljenu za ovaj serijal. "The Rains of Castamere" je napisao autor knjiga po kojoj je rađena serija, George R.R. Martin. Prvi put se pesma pojavila tokom čuvene 'Red Wedding' epizode ali i u drugoj epizodi 4. serijala 'The Lion and the Rose'. Sigur Rós su i sami imali malu ulogu u epizodi, igrali su bend koji izvodi numeru.




povezane vesti:
Sigur Rós “Kveikur” VIDEO