27. 10. 2014.

Preslušajte novi Mallory Knox album 'Asymmetry' #stream

Mallory Knox su objavili svoj drugi album 'Asymmetry'. Pročitajte recenziju.
Preslušajte album i presudite sami.

Preslušajte novi Man Overboard EP 'Passing Ends' #stream

Novi mini album američkog pop-punk benda Man Overboard možete preslušati u celini u linku ispod. 'Passing Ends' sadrži pet akustičnih pesama i u prodaji je od sutra preko Rude Records.


Foo Fighters koncert iznenađenja #video

The Black Cat klubu u Vašingtonu Foo Fighters su u petak (24. oktobra) održali nastup na kom su uspeli da prisustvuju samo najsrećniji fanovi. Koncert je trajao tri sata, svirali su i obrade, Dave Grohl je zamenio mesta sa Taylor Hawkins-om...


Rancid novi #stream albuma '...Honor Is All We Know'

Rancid su nedavno objavili novi album '...Honor Is All We Know' koji u celini možete preslušati na mikerecenzije. Nova verzija stream-a je urađena kao spot u kome se vozite sa članovima benda u kolima basiste Matt Freeman-a.


Slipknot "KnotFest" drugi koncert #video

Drugog dana KnotFest-a, organizatori i glavni bend Slipknot održali su drugi nastup u novoj postavi. Samo nekoliko pesama je ponovljeno sa prvog nastupa. Sa novog '.5 The Gray Chapter' je premijerno odsvirano još dve numere, prvog dana su takođe dve nove pesme. Oba dana podsetili su fanove na neke zaboravljene pesme koje nisu svirali i do deset godina (npr. "Opium of the People" koju su odsvirali tek drugi put u karijeri). Kompletan spisak pesama kao i koncert pogledajte u linku dole, u povezanim vestima je link za prethodni nastup.


Exodus spot za "Blood In, Blood Out" #video #premijera

14. oktobra se pojavio deseti album američkih trash-era Exodus. "Blood In, Blood Out" naslovna numera je aktuelni singl za koju je bend snimio zanimljiv spot, neka njihova verzija Fight Club-a.


Soundgarden nova pesma "Storm" #video #premijera

Soundgarden su objavili novu pesmu nazvanu "Storm", u produžetku je naznačeno "Audio 2" što može da znači da ovo nije konačna verzija pesme. Snimak je nastao maja meseca u Sijetlu sa producentom Jack Endino-m.


Imagine Dragons prvi singl drugog albuma #video #premijera

Dugo očekivan naslednik izdanja 'Night Visions' iz 2012. je snimljen i pojaviće se u narednim mesecima. Indie rock Imagine Dragons su u protekle dve godine zabeležili ogroman uspeh pre svega singlom "Radioactive" koji je postao himna ovog benda.
Nova pesma "I Bet My Life", inspirisana Afrikom, je prvi singl njihovog sledećeg izdanja.


Vraća se Marilyn Manson #video #premijera

Marilyn Manson je objavio novu pesmu "Third Day Of A Seven Day Binge". Još uvek nema detalja o narednom, devetom albumu u karijeri pevača.