24.04.2014.

Love, Robot - "Machine" #video #premijera

Love, Robot postoje od 2008. ali čini se da će 2014. biti godina njihovog uspeha. Debi album 'B.A.D.' će se pojaviti krajem maja. Svoj zvuk opisuju kao black pop ali zbog pevačice Alexa San Roman-o mogu da se porede sa ranim Paramore-om i Hole (iz najboljih dana).
Na youtube-u možete pronaći pored njihovih, odličnih pesama i odlične obrade koje rade, između ostalih i The Beatles pesmu "You Can't Do That".
Ovo je svakako bend na koji treba obratiti pažnju!

Izuzetno originalan spot "Machine" režirao je Jimmy Foti [Ego Alley Productions].

Probajte nešto novo - Dazy #video #premijera

Dazy (The Girl) rođena Lauren Wilhelm je dugogodišnja devojka Derek Sanders-a pevača Mayday Parade, zajedno sa njim je snimila pesmu "I Told You So". Spot je delimično snimljen u stanu gde zajedno žive u njihovom rodnom gradu Tallahassee (Florida) gde su se i upoznali u srednjoj školi.


Veara - "Next Stop...Everywhere" #video #premijera

Retkost je videti bend gde je devojka bubnjar. Američki pop punk Veara su prošle godine objavili svoj treći album 'Growing Up Is Killing Me', novi singl "Next Stop...Everywhere" je posvećen sada zatvorenom klubu Sector 7G iz njihovog rodnog grada.


Emarosa nova pesma, konačno! #audio #premijera

"Mad" je prva, povratnička pesma za post hardcore bend Emarosa sa njihovog novog albuma 'Versus'. Prvo izdanje sa novim pevačem za novu fazu u njihovoj karijeri. Ovo će biti njihov treći studijski album i objaviće ga Rise Records ove godine.
povezane vesti:
Emarosa nastavak... #video
Emarosa se vraća #video

Preslušajte novi The Menzingers album #stream

Epitaph Records je omogućio svima da preslušaju odličan novi album američkih punk-era The Menzingers.
povezane vesti:
The Menzingers - "I Don't Wanna Be An Asshole Anymore" #video #premijera

Sumerian Records/Florence + The Machine album obrada #3 #video

Treći deo albuma 'Sumerian Ceremonials (Florence + The Sphinx)' sa obradama Florence + The Machine koje su snimili Upon A Burning BodyBorn Of OsirisFever Dreamer. Preslušajte već objavljene pesme: prvi deo, drugi deo.
Album će objaviti Sumerian Records 13. maja.

povezane vesti:
Sumerian Records album obrada Florence + The Machine #video
Sumerian Records objavljuje album obrada Florence + The Machine #video

Preslušajte novi Miss May I album #stream

Album 'Rise Of The Lion' će za pet dana biti i zvanično u prodaji a vi ga već danas možete preslušati na mikerecenzije. Ovo je četvrti album u karijeri Miss May I, Rise Records sa kojima sarađuju od početka karijere će objaviti i ovaj disk.
Do sada su objavljena dva singla "Gone" i "Echoes".
povezane vesti:
Miss May I - "Refuse To Believe" lyric #video #premijera
Miss May I - Echoes #video #premijera
Miss May I - Gone #video #premijera

Sebastian Bach & Duff McKagan - All My Friends Are Dead #video #premijera

Novi solo album 'Give 'Em Hell' za Sebastian Bach-a objavio je Frontiers Records, disk je već u prodaji. Prvi singl je "All My Friends Are Dead" posvećena muzičarima koji su nas prerano napustili. Na pesmi ali i na albumu je bas gitaru svirao Duff McKagan (Guns N' Roses/Velvet Revolver), u spotu se pretvara da svira električnu gitaru. Ostali gosti na albumu su John 5 (Marilyn Manson/Rob Zombie) i Steve Stevens (Billy Idol).
Ovo je peti solo album za nekadašnjeg pevača popularnog rock benda sa kraja osamdesetih Skid Row.
Inače Sebastian Bach i Duff McKagan su nedavno sarađivali na Kings Of Chaos projektu.


Slayer nova pesma "Implode" #audio

Trash legende Slayer, barem ono što je ostalo od benda, danas su objavili novu pesmu "Implode". To je prvi novi materijal od smrti Jeff Hanneman-a i odlaska Dave Lombardo-a. Produkciju je radio Terry Date, novi album će se pojaviti ove godine a bend ima novog izdavača Nuclear Blast Records.
povezane vesti:
Sonisphere Festival najava #vesti
Novi Slayer bubnjar je...
U čast Jeff Hannemana VIDEO