4. 5. 2017.

You Me At Six "Take On The World" koncertni spot

You Me At Six su objavili spot za predivnu "Take On The World" snimljenu uživo na koncertu u Ally Pally-ju. Oni su 15. aprila održali rasprodat koncert u čuvenoj londonskoj dvorani pred oko deset hiljada fanova. "Take On The World" se nalazi na aktuelnom albumu 'Night People', recenziju pročitaj ovde.


Modestep ostaju bez jednog člana

Londonski electro-rock bend Modestep imaju člana manje. Tony Friend (DJ, producent i gitarista) odlučio je da napusti grupu zbog nekih komplikovanih događaja. Njegov rođeni brat Josh Friend (pevač, klavijature) i Pat Lundy (bubnjar) nastavljaju dalje bez njega. Poslednjih nekoliko nastupa benda je održano bez Tony-ja, njegovu poruku fanovima pročitaj ispod.


Don Broco totalni horor u "Pretty"!

Zar Don Broco nisu pop bend sa sladunjavim ali odličnim pesmama? Ne, oni su bend koji pomera granice na alternativnoj sceni. Drugi singl sa narednog albuma, koji još uvek nije najavljen, je mešavina rock-a, synth-pop-a i malo hip-hop-a. A spot za "Pretty" je nešto što do sada niste videli! Link ispod, odmah!


Halestorm novi spot "Dear Daughter"

Halestorm se vraćaju promociji 'Into The Wild Life' albuma spotom za pesmu "Dear Daughter". Ovo je ukupno peti singl sa izdanja koje se pojavilo pre dve godine. Bend još uvek ne priča o ulasku u studio i snimanju novog materijala ali je realno očekivati da će se tokom sledeće godine slušati njihov četvrti studijski album.


At The Drive In objavili "Pendulum In A Peasant Dress" singl

Povratnički album za legendarni art-punk/post-hardcore At The Drive In nazvan je 'In•ter a•li•a' i pojaviće se za nekoliko dana, tačnije 5. maja. Novi singl "Pendulum In A Peasant Dress" možeš da preslušaš u linku ispod.