8. 7. 2014.

Bob Mould - Beauty & Ruin #recenzija

Merge Records
2014

Bob Mould je legenda alternativnog rock-a, čovek koji je imao i previše uticaja na taj žanr. Jednostavne post punk ili power pop numere su ono što Mould snima već godinama ali to uvek zvuči sveže i drugačije a ipak na neki način isto kao i sve ostalo što radi. ’Beauty & Ruin’ možda nije njegov najbolji album ali je svakako najiskreniji i veoma potpun bez padova i dosadnih momenata.
Na neki način ovaj album je retrospektiva njegove karijere ali kroz nove numere.

Paul McCartney i Johnny Depp u "Early Days" #video #premijera

Paul McCartney je nedavno morao da otkaže turneju zbog virusa ali to ga nije sprečilo ad snimi još jedan spot. Pesma "Early Days" je posvećena John Lennon-u i njihovim zajedničkim počecima.
Spot je sniman iz dva dela igrani i muzički. Igrani deo na neki način predstavlja neke događaje koji su odredili sudbinu tada mladih muzičara koji će kasnije biti poznati kao The Beatles. U muzičkom delu je McCartney sam u sobi sa gitarom ali pri kraju na kratko možete ga videti sa Johnny Depp-om i nekim blues muzičarima.

"Early Days" je peti singl sa albuma 'New' koji se pojavio oktobra 2013.

Babymetal osvojile London! #video

Babymetal su završile evropsku turneju maestralnim nastupom na Sonisphere festivalu i solističkim koncertom u londonskom The Forum. U rodnom Japanu sviraju u halama koje primaju desetine hiljada ljudi u Londonu se čini da je The Forum bio premali za sve koji su hteli da prisustvuju.
Nastup je održan bez predgrupe a neki koji su već imali prilike da gledaju bend uživo kažu da je ovo jedan od njihovih najboljih koncerata.
Pogledajte snimke sa nastupa:

Driver Friendly nova pesma "Twenty Centuries Of Sleep" #video #premijera

Novi "spot" za Driver Friendly, nešto kao zamena za tradicionalni lyric video. Za nekih sedam dana će se pojaviti njihov novi album 'Unimagined Bridges'.