06.08.2014.

Probajte nešto novo - Oh Honey #video #premijera

Oh Honey su američki indie/folk/pop duo i iza sebe imaju jedan EP i jedan veliki hit. Bend su Mitchy Collins i Danielle Bouchard i sarađuju od prošle godine kada su se i upoznali. Njihovo jedino izdanje je 'With Love' EP sa koga se izdvojio singl "Be Okay", pesma je ubrzo postala veliki hit. Od četiri pesama objavljenih na 'With Love' čak tri spota su snimljena, najnoviji "Lonely Neighbor (What Am I To You?)" možete premijerno da pogledate u linku dole zajedno sa ostalim spotovima koje su do sada objavili.


Slipknot: "The Negative One" nije singl #video #vesti

Corey Taylor je u izjavi za BBC radio rekao da nova pesma "The Negative One" nije singl već poklon fanovima. Prvi zvanični singl sa novog Slipknot albuma biće "The Devil In I" i pojaviće se za par nedelja, pesma je melodičnija ali i mračna kako je opisuje pevač. On je zadovoljan reakcijom publike na prvi nov materijal benda posle šest godina pauze.

Sve ostale detalje vezane za album, kao naziv i ko je svirao bubnjeve, saznaćemo kada za to dođe vreme kaže Corey. Nezvanično novi album će se pojaviti pre Knotfest datuma u oktobru.

Spot za "The Negative One" je premijerno prikazan 5. avgusta u 19h (CET) preko njihovog sajta i takođe na mikerecenzije. Režiju je radio Shawn "Clown" Crahan, perkusionista Slipknot i uglavnom režiser njihovih spotova i ostalih video materijala. U spotu se ne pojavljuju članovi benda a atmosfera podseća na Marilyn Manson spotove.

Pogledajte zvanični lyric video za novu pesmu.

Plague Vendor uživo u duhu Iggy Pop-a #video

Ne baš najpopularniji bend na Epitaph etiketi ako je suditi po komentarima ispod spota. Plague Vendor su svoj debi album objavili pre nekoliko meseci, izdanje možete preslušati na mikerecenzije.


Preslušajte novi Fozzy album #stream

Ako volite ameičko rvanje onda znate ko je Chris Jericho možda ne znate da je on i pevač benda Fozzy. Njihov šesti album objavio je Century Media krajem jula. Preslušajte kompletno izdanje u linku dole.


Rob Lynch nova pesma "Whiskey" #audio #premijera

"Whiskey" je nova pesma sa debi albuma za Rob Lynch-a. Do sada je objavljeno tri numere koje možete preslušati u linkovima dole.
Album 'All These Nights In Bars Will Somehow Save My Soul' je u prodaji od 22. septembra za Xtra Mile Recordings.

New Found Glory "Selfless" prvi singl sa novog albuma #video #premijera

Kako se i očekuje od pop-punk veterana New Found Glory novi spot "Selfless" je poprilično neozbiljan. Ovo je prvi singl sa novog, osmog studijskog albuma 'Resurrection'. Novi album je producirao Paul Miner u saradnji sa članovima benda. Disk će biti u prodaji od 7. oktobra za Hopeless.

Volbeat - Pearl Hart uživo iz Sijetla #video

Novi Official Bootleg snimak sa ovogodišnje svetske turneje Volbeat-a. Bend je na svakom koncertu snimao po nekoliko pesama sa više kamera postavljenih na bini ili iza publike. Nedovoljno kvalitetni snimci za možda neko zvanično DVD izdanje ali sasvim dobro predstavljaju koncertnu snagu grupe.

Novi snimak je za pesmu "Pearl Hart" i snimljen je u Sijetlu ove godine.


U linkovima ispod možete pronaći i ostale snimke iz Bootleg serije.

Protest the Hero novi spot "Mist" #video #premijera

Bend koji uvek pravi zanimljive spotove. Protest The Hero novi singl sa aktuelnog 'Volition' albuma.