04.05.2014.

Against Me! koncert iznenađenja #video

Zar Against Me! nisu najbolji punk bend, trenutno? Kompletan set sa koncerta iznenađenja u klubu u Bruklinu, održanom prošle noći.

The 1975 - Robbers #video #premijera

Novi, eksplicitni video za zvezde u usponu The 1975. "Robbers" se nalazi na njihovom debi albumu, objavljen septembra prošle godine. Bend će nastupati na ovogodišnjim izdanjima Reading/Leeds i Sziget festivala. Ovo je čak šesti singl za The 1975 sa njihovog izvanrednog i veoma uspešnog, istoimenog albuma.

Cursed Sails nova muzika #audio #premijera

Cursed Sails su bend sastavljen od bivših članova Issues i Woe, Is Me. Debi album se uskoro pojavljuje za Rise Records. Do sada su objavljene tri numere "Like A Chemical", "Dead Daze" (koja i otvara disk) i "Thunderbird".
Zvanični datum izlaska albuma je 13. maj.

Probajte nešto novo - Tidus Is Alive #video #premijera

Ako volite pop punk zvuk Tidus Is Alive će svakako da vas podseti na bendove kao Chunk! No Captain Chunk ili A Day To Remember. Najzanimljivije u vezi ovog projekta je što iza celokupne muzike stoji samo jedan čovek. Denny Ranno iz Napulja je idejni tvorac Tidus Is Alive i autor celokupne muzike i tekstova uz malu pomoć nekih prijatelja. Čak i spotove sam snima.

Pogledajte originalan lyric skate video za novi singl "Dead And Reborn"