29. 12. 2012.

Papa Roach uživo "Leader Of The Broken Hearts" VIDEO

Za američki Guitar Center Sessions Papa Roach su odsvirali set svojih pesama, koncert je emitovan 28. decembra na DirectTV-u. Uživo verzija pesme "Leader Of The Broken Hearts" sa novog 'The Connection' albuma postavljena je na youtube.


Delove koncerata izvođača koji nastupaju u Guitar Center Session možete pogledati na njihovom sajtu. Posle Papa Roach najavljeni izvođači su: Jan 11 Hoobastank, Jan 25 Jimmy Cliff, Feb 8 Kinky, Feb 22 Andy Allo, March 8 Skylar Grey.





povezane vesti:
Još jedan spot za Papa Roach VIDEO
Papa Roach spot za "Where Did The Angels Go?" VIDEO
recenzija: Papa Roach - The Connection

Povratak Runaways zavisi od Joan Jett

Lita Ford je izjavila da je uradila sve što je u njenoj moći da ujedini ostale članice Runaways. Legendarni rock bend iz sedamdesetih posle kratke karijere nikada nije doživeo ujedinjenje i turneju koju su obožavaoci godinama tražili.


Sada ili nikad je moto kojim se rukovodi Lita Ford, tokom leta ona je sama organizovala večere sa bivšim članicama i sa svakom od njih izgladila odnose. Za Joan Jett kaže: "Prvi put smo progovorile od 1980. Imale smo finu večeru, bilo je baš prijateljski, sestrinski. Nisam dobila ni da ni ne od Joan".
Ford dodaje: "Dosta je vremena prošlo, volela bih da sviramo zajedno, ali iz nekog razloga sve je na Joan Jett, ipak je to njena odluka".


Runaways su petočlani ženski rock bend iz Los Angelesa. Bend su oformile Sandy West na bubnjevima i Joan Jett na ritam gitari. Imale su veliku podršku od producenta Kim Fowley koji je bio i njihov menadžer. Micki Steele je pevala i svirala bas, Lita Ford je bila zadužena za solo gitaru. A sa Cherie Currie na mesto pevačice bend je dobio svoj konačni oblik. Iako nisu doživele veliki uspeh u Americi, bile su izuzetno popularne u Japanu sa pesmo"Cherry Bomb".


Sandy West je preminula 2006, Joan Jett se i dalje bavi muzikom i ima iza sebe uspešnu karijeru, Lita Ford je i danas muzički aktivna, njen novi solo album 'Living Like a Runaway' je izašao 2012.
Cherie Currie je prva napustila bend zbog problema sa narkoticima i posle kratke karijere nije se bavila muzikom, priprema solo album sa Matt Sorum-om (Guns N' Roses, The Cult, Velvet Revolver). Za pet godina postojanja Runaways su promenili pet basistkinja.

Po biografiji Cherie Currie režiserka Floria Sigismondi snimila film The Runaways sa Kristen Stewart u ulozi Joan Jett, Dakota Fanning u ulozi Cherie Currie. Priča je i bazirana na njihovom odnosu, ostale članice benda su manje zastupljene u radnji filma.