12. 3. 2017.

All Time Low po prvi put odsvirali "Dirty Laundry"

All Time Low su u Londonu 10. marta održali nenajavljeni koncert ali pod imenom Young Renegades, što je izvedeno iz naziva njihovog sledećeg albuma 'Last Young Renegade'. Nekoliko dana pre toga najavljivali su taj nastup ali sa izgovorom da će i oni biti u publici da podrže ovaj nepoznati bend. Na koncertu su po prvi put odsvirali novu pesmu "Dirty Laundry", pogledaj snimke u linku ispod.


Ghost Town umeju da iznenade svoje fanove

Ghost Town su objavili novu verziju pesme "Out Alive". Sada je akustična sa nešto drugačijim tekstom i nazvana je "Do what feels right even if you don't know how". Ali spot ne postoji, audio verzija je postavljena na youtube sa crnom pozadinom. To mogu samo Ghost Town!


Mallory Knox 'Wired' recenzija

RCA
2017

Ozbiljniji, iskusniji i dovoljno pametniji da ne dozvole sebi da dva puta naprave istu grešku! Mallory Knox treći album naravno nije buntovan kao njihov debi (ako ih pratite od starta znate o čemu pričam) ali nije ni mlak kao prethodni 'Assymetry' (recenzija). Sa dovoljno pesama za (BBC) Radio 1 publiku našlo se nekoliko i za nas koji volimo nešto više...

Dance Gavin Dance uživo u Louisville-u

U linkovima ispod pogledaj Dance Gavin Dance koncert snimljen u Mercury Ballroom-u u Louisville-u 1. marta. Snimak jeste amaterski ali je veoma kvalitetan i odlično prenosi energiju koju ovaj bend ima na svojim nastupima. Oni su u vreme kada je održan ovaj koncert objavili i novi spot sa aktuelnog albuma 'Mothership', "Inspire The Liars" pronađi u povezanim vestima.


She Was Nothing 'Reboot' recenzija

Myo Agency
2017

She Was Nothing je italijanski projekat koji nas vraća na početak dvadeseprvog veka i zvuk koji danas deluje previše retro. Njihov drugi albuma 'Reboot' je drugačiji od prvenca 'Dancing through Shadows' koji je bio moderniji (po ugledu na Pendulum, Modestep, Chase & Status...), novi nudi nešto jednostavniji model koji je lakši za slušanje.