30. 9. 2014.

Devil Sold His Soul novi spot "Unveiled" #video #premijera

Novi EP 'Belong ╪ Betray' će biti objavljen 17. novembra. "Unveiled" je pesma koja će se naći na izdanju koje ukupno sadrži pet novih numera.
Devil Sold His Soul su svoj treći album 'Empire of Light' objavili pre dve godine, u međuvremenu pojavilo se reizdanje njihovog debija 'A Fragile Hope' (možete ga preslušati na mikerecenzije).



Pianos Become The Teeth drugi singl "Late Lives" #video #premijera

Još jedna pesma sa novog albuma za Pianos Become The Teeth bend na koji treba obratiti pažnju ako niste upoznati sa njihovim radom. Novi album 'Keep You' je nešto drugačije (mirnije) ako se uporedi sa njihova prethodna dva izdanja. Disk će biti u prodaji od 28. oktobra.
Samo dve pesme su do sada objavljene, prva "Repine" nedavno i nova "Late Lives" koju možete preslušati u linku dole.


Još jedna New Found Glory pesma #video #premijera

Audio verzija spota za pesmu "Stubborn" je još jedan novitet od New Found Glory. Ova kao i one obajvljene pre nje naći će se na novom albumu 'Resurrection'. Disk je u prodaji od 7. oktobra.

Preslušajte pesmu i pogledajte još jedan od snimaka nastalih u studiju tokom snimanja albuma.


Preslušajte tri nove Rancid pesme #video #premijera

Šest godina čekamo na novu Rancid muziku i čekanju je skoro kraj. U linku ispod možete preslušati tri nove pesme spakovane kao jedan video klip. "Collision Course", naslovna "Honor Is All We Know" i "Evil's My Friend" ukupno traju šest minuta i 35 sekundi, to se zove punk!