10. 9. 2016.

Against Me! - 'Shape Shift with Me' #recenzija

Total Treble Music
2016

Kako snimiti punk album godine? Prvo, ne mora da bude doslovno punk i drugo, mora da nosi snažnu poruku. To su uspeli Against Me! 'Shape Shift with Me' je njihovo sedmo izdanje i vredan naslednik zvuka koji je dominirao na prethodnom 'Transgender Dysphoria Blues' (pročitaj recenziju).

Upon A Burning Body najavljuju novi album sa "'Til The Break of Dawn" #video #premijera

Upon A Burning Body će 28. oktobra objaviti svoj četvrti studijski album, nazvan 'Straight From The Barrio'. Prvi singl je az odličnu "'Til The Break of Dawn", preslušaj ga u linku ispod.

Bastille "Send Them Off" uživo #video

Bastille su i zvanično objavili novi album 'Wild World'. Kako, nedavno objavljeni singl, "Send Them Off" zvuči uživo, pogledaj u linku ispod.


Sleeping With Sirens "Kick Me" uživo na Warped Tour 2016. #video

Sleeping With Sirens uživo verzija pesme "Kick Me" sa ovogodišnje Vans Warped turneje u produkciji CaliberTV. Još snimaka potraži na mikrecenzije.


Green Day "Revolution Radio" zvanično #video #premijera

Kao i sa prvim singlom "Bang Bang" Green Day su spot prvo objavili na svojoj facebook stranici pa dan kasnije na zvaničnom youtube kanalu. Ako još uvek nisi obavezno pogledaj novi lyric video za naslovnu numeru novog albuma 'Revolution Radio' u linku ispod.
Disk će se pojaviti 7. oktobra.