26.01.2014.

Abandon All Ships - Cowboys #audio #premijera

Kanađani Abandon All Ships se vraćaju trećim albumom 'Malocchio' 11. februara za Rise Records. Novo izdanje dolazi skoro dve godine posle odličnog 'Infamous' objavljenog jula 2012.
Ako niste upoznati sa zvukom Abandon All Ships oni sviraju metalcore koji je aktuelan u Evropi, sa više melodičnih delova.


twenty one pilots uživo na nekoliko različitih mesta #video

Kao promo za turneju po Americi twenty one pilots su snimili "House Of Gold" uživo na više različitih mesta i sve to spojili kao jedan spot.
Svoj novi album 'Vessel' amerikanci su objavili za moćnu Fueled By Ramen izdavačku kuću početkom 2013.
povezane vesti:
Novi singl za Twenty One Pilots #video

Probajte nešto novo - Buried in Verona #video #premijera

Australijski metal bend Buried in Verona su objavili novi spot sa svog trećeg albuma 'Notorious'. Kako sami kažu, ne žele da se žanrovski opredele tako da u njihovim pesmama možete da čujete i deathcore i metalcore ali mogu da odu i u pop metal ako je to potrebno.
Postoje od 2007. prvi album objavljuju samo godinu dana kasnije. 'Circle the Dead' im je obezbedio reputaciju ozbiljnog benda još pre nego što su počeli sa koncertnim nastupima. Do 2010. kada se pojavljuje 'Saturday Night Sever', drugi album, Buried In Verona su već imali turneju po Americi. Usledili su i evropski datumi i nastupi na festivalima. 2012. izlazi 'Notorious'.

Novi singl je za "Illuminate".


Less Than Jake uživo u studiju #video

"Good Enough" je snimljena uživo za 'Black In Bluhm Sessions' u organizaciji For The Love Of Punk magazina i studija za snimanje Black In Blumh u Denveru, Kolorado.
Less Than Jake su objavili svoj deveti album 'See The Light' 12. novembra 2013. za Fat Wreck Chords.Less Than Jake "Good Enough" from Ryan McNurney on Vimeo.

povezane vesti:
Less Than Jake "My Money Is on the Long Shot" #video #premijera
Kako su Less Than Jake snimali album #video
Less Than Jake - See The Light #recenzija