23. 10. 2013.

Lamb Of God novi/stari #video

Novi spot za pesmu "Vigil" urađen je za reizdanje čuvenog 'As The Palaces Burn' albuma originalno objavljenog 2003. Za produkciju spota su bili zaduženi Don Argott i Demian Fenton koji stoje i iza novog dokumentarca o bendu koji nosi ime albuma. Pored odnosa fanova prema Lamb Of God film će se baviti i vremenom kada je Randy Blythe proveo u češkom zatvoru.



povezane vesti:
Lamb Of God trejler 'Palaces' dokumentarca #video 
Lamb Of God remix drugog albuma #audio 
Lamb Of God bubnjar u Protest The Hero #audio 

letLive. uživo na BBC radiju #stream

U emisiji 'Rock Show with Daniel P. Carter' nastupili su letLive. Kako zvuči jedan od najboljih live bendova trenutno možete da čujete u linku dole.
Na početku je priča o tome kako je Paul McCartney ušetao dok su letLive. snimali svoj set, poslušao malo, pozdravio bend i otišao. Kako kaže Daniel P. Carter najluđe od svega je što je ispred studija gde su snimali letLive. slika The Beatles i onda u toku snimanja vidiš jednog od njih kako sluša tvoj bend.

Snimak će posle nekog vremena biti izbrisan, snimak je vlasništvo BBC korporacije.


povezane vesti:
letlive. u novoj pesmi Skrillex-a #audio 
letLive. - Younger #video 
letLive. - The Blackest Beautiful #recenzija 

Kako je sniman novi Paul McCartney spot #video

Johnny Depp, Meryl Streep, Jude Law i Kate Moss su samo neki od poznatih ličnosti koji su se pojavili u novom spotu Paul McCartney-a "Queenie Eye". Premijera je 24. oktobra na VEVO-u, nadam se istog dana i na youtube-u.

Naslov pesme je preuzet od popularne dečje igre iz Liverpula. Spot je snimljen u čuven Abbey Road studiju gde su The Beatles snimili svoj prvi singl "Love Me Do".

15. oktobra se pojavio novi McCartney-ev album jednostavno nazvan 'New'.



Ovih dana je Paul McCartney zauzet radio promocijom novog albuma, prilikom posete BBC studijima gde je snimao specijal za 6 Music ušetao je u studiju gde su nastupali metalcore letLive. poslušao malo, pozdravio bend i otišao.

povezane vesti:
Paul McCartney i Johnny Depp - najava drugog singla #video 
Paul McCartney na Times Square-u #video 
Paul McCartney - New #recenzija 

Monster Magnet uživo #video

'The Artie Lange Show' je emisija koja se emituje preko DirecTV mreže i SiriusXM satelitskog radija. Monster Magnet su 18. oktobra nastupili u cilju promocije novog albuma 'Last Patrol' (objavljen 15. oktobra).
Posle deset godina pauze bend uskoro kreće na prvu američku turneju.

Intervju i nastup Monster Magnet:


povezane vesti:
Preslušajte novi Monster Magnet #stream #video 
Monster Magnet novi singl #audio