9. 9. 2016.

Stick To Your Guns objavili "No Tolerance" #video #premijera

Novi singl za Stick To Your Guns. "No Tolerance" se nalazi na EP izdanju 'Better Ash Than Dust' koje će se pojaviti 23. septembra.


NOFX novi spot za "Oxy Moronic" #video #premijera

NOFX se u novom spotu "Oxy Moronic" bave problemom farmaceutskih kompanija i postavljaju pitanje zašto ima apoteka na svakom koraku? Ovo je zvanično drugi singl novog albuma 'First Ditch Effort', u prodaji od 7. oktobra.


Falling In Reverse "Just Like You" uživo na Vans Warped Tour #video

Podsetite se Vans Warped turneje sa koncertnim snimkom Falling In Reverse pesme "Just Like You". Još dosta snimaka sa Warped-a potražite na mikerecenzije.


Of Mice & Men 'Cold World' album na preslušavanje #stream

Of Mice & Men su objavili novi album 'Cold World' koji možeš da preslušaš u linku ispod. Odluka da krenu drugačijim pravacem u svojoj muzici neke fanove nije ostavio ravnodušnim, recenziju pročitaj ovde.


Steven Battelle treći singl "Silent Movie Scream" #video #premijera

Posle izvanredne "Jump", jedna od pesama koja je obeležila ovo leto, i autobiografske numere "Steven Battelle", bivši LostAlone frontmen se vraća sa "Silent Movie Scream". Interesantna mešavina electro-pop muzike sa rock senzibilitetom kreira jedinstveni i originalni zvuk kakav se i očekuje od autora kakav je Battelle.
Preslušajte "Silent Movie Scream" u linku ispod.


Green Day objavili novu pesmu "Revolution Radio” #video #premijera

Green Day su objavili drugi singl novog albuma i to za naslovnu numeru "Revolution Radio”. Posle uspešnog prvog singla "Bang Bang" i sa novim bend nastavlja da se vraća punk korenima. Disk je u prodaji od 7. oktobra.