24.12.2015.

Green Day božićna pesma "Xmas Time Of The Year" #video #premijera

Green Day nova pesma! "Xmas Time Of The Year" je božićna pesma kojom vam bend čestita praznike. Tekst je napisao Billie Joe Armstrong.

Panic! At The Disco spot za "Death Of A Bachelor" #video #premijera

Singl "Death Of A Bachelor" se pojavio mnogo pre nego što smo saznali da je to naslovna numera sledećeg Panic! At The Disco albuma. Spot je tek sada predstavljen.
Album je u prodaji od 16. januara.


Rancid poklanjaju božićnu pesmu "X-Mas Eve" #video #download

"X-Mas Eve (She Got Up And Left Me)" je snimljena 2002. za božićni album radio stanice KROQ, prihod je išao u dobrotvorne svrhe. Danas su Rancid odlučili da tu pesmu poklone svima.


Boy Jumps Ship prvi singl "Burn" #video #premijera

Boy Jumps Ship su objavili spot za "Burn". To je prvi singl njihovog debi albuma koji će se poajviti sledeće godine. Više o izdanju će biti poznato uskoro.


Rise Records u 2016. - Of Mice & Men, Issues, the Devil Wears Prada, Memphis May Fire #vesti

Rise Records su jedan od najzastupljenijih izdavača na mikerecenzije. Ove godine smo od njih dobili dosta (previše) dobre muzike. Nema razloga da sledeća ne bude još bolja. Neka od izdanja koja nas očekuju u 2016. godini su: Issues, the Devil Wears Prada, Memphis May FireOf Mice & Men, Crown The Empire, Dance Gavin Dance, Hands Like Houses, The Acacia Strain... A biće i nekih iznenađenja!