11. 3. 2013.

Off With Their Heads - Home

Epitaph Records
2013

Malo znani američki punk bend Off With Their Heads objavio je svoj treći album ’Home’. Drugo izdanje za Epitaph Records, izdavačku kuću koju je osnovao Brett Gurewitz gitarista Bad Religion. Zašto je važno napomenuti za koga izdaju Off With Their Heads? Zato jer je Epitaph najuspešnija nezavisna etiketa danas, dom bendova koji polako osvajaju svet svojom muzikom.




Instant hit za Off With Their Heads, singl „Nightlife“ je za kratko vreme osvojio prostor na radio stanicama koje puštaju punk izvođače. Odličan ’Home’ album stavlja ovaj bend rame uz rame sa velikanima američkog punk-a Pennywise-om i Bad Religion. Kompletan i kompaktan album od starta sa „Start Walking“ do zadnje pesme „Take Me Out“ vam nudi 30 minuta melodičnog punka.
Čak i sporija, skoro pa balada, „Don't Make Me Go“ se fenomenalno uklapa u ovo izdanje. Grub glas Ryan Young-a(takođe svira i gitaru) na trenutke podseća na Dropkick Murphys. Justin Francis na bubnjevima i Robbie Swartwood na bas-u su ritam sekcija.
Album je pun punk hitova: „Janie“ – brza i ubitačna; apatična – „Always Alone“; tužna – „Stolen Away“; „Focus On Your Own Family“ – razbijanje!!!

Nadam se da ćemo još dosta dobrog čuti od ovog benda. ’Home’ je izuzetan album, baš ono što se očekuje od punk bend-a: kratko, jasno i brzo.

Deep Purple objavili prvi singl sa Now What?!

"All The Time in The World" je prvi singl sa novog albuma za legende hard rocka Deep Purple.


Nicko McBrain i Pat Travers ponovo zajedno VIDEO

Bubnjar Iron Maiden Nicko McBrain je nekada svirao sa Pat Travers Band-om. Snimio je dva albuma sa njima 'Makin' Magic' (1977) i 'Putting It Straight' (1977).
McBrain kome nisu strana gostovanja na nastupima svojih kolega, čak nastupa i sa klincima koji sviraju obrade Maiden-a, ovog puta se ujedinio sa gitaristom Pat Travers-om.
The Classic Rock & Roll Party je održan 2. marta u okviru Seminole Hard Rock Hotel & Casino u Hollywood-u, Florida. Kompletna zarada sa ovog događaja je otišla u fond HomeSafe organizacije koja se bavi problemima sa nasiljem u porodici.

Pat Travers, Nicko McBrain i Sam Moore:




Student Berklee koledža i finalista 10. sezone American Idol Brett Loewenstern izvodi "18" Alice Cooper-a, Pat Travers gitara i Nicko McBrain bubnjevi:


Rival Sons nastupili kod Kimmel-a VIDEO

Sve popularniji klasični rock bend Rival Sons iz Kalifornije nastupili su uživo u emisiji Jimmy Kimmel-a. Kao i svi gosti popularnog komičara izveli su dve pesme: "Keep On Swinging" i "You Want To".

Michael Miley bubnjar Sons-a je prokomentarisao nastup: "Svirati kod Kimmel-a, monumentalna stvar za nas, on je najbolji među talk show voditeljima. Svaki bend koji gradi svoju popularnost bi želeo ovakvu priliku. Osećamo se počastvovano, hvala Jimmy-ju na ovoj prilici."

Novi album za Rival Sons biće objavljen 19. marta preko Century Media Records.




povezane vesti: Novi spot Rival Sons VIDEO