14. 1. 2015.

Preslušajte novi Storm The Sky album 'Permanence' #stream

Proteklih nedelja ste imali prilike da čujete neke od pesama koje će se naći na 'Permanence' novom albumu australijskih Storm The Sky. Sada je kompletno izdanje pred vama.


Real Friends "Summer" novi spot #video #premijera

Real Friends imaju odličnu ideju kako preživeti zimu, više o tome njihovom novom spotu koji je nazvan "Summer".
Njihov novi album 'Maybe This Place Is The Same And We're Just Changing' možete preslušati na mikerecenzije.

Silverstein objavljuju 'I Am Alive In Everything I Touch' album #video #premijera

Odlični Silverstein se vraćaju osmim albumom 'I Am Alive In Everything I Touch'. Disk će se pojaviti za Rise Records 19. maja. Prvi singl je "A Midwestern State Of Emergency".
Bend je 2013. objavio 'This Is How the Wind Shifts' koji je kasnije reizdat sa bonus pesmama, iste godine su proslavili i deset godina od objavljivanja debija 'When Broken Is Easily Fixed'.


Rodrigo y Gabriela i Oystein Greni u pesmi "Nature's Way" #video #premijera

"Nature's Way" je pesma koju je napisao Randy California, šezdesetih za svoj bend Spirit. Rodrigo Sanchez je u Norveškoj upoznao Øystein Greni-ja frontmena benda Bigbang. Njih dvojica nisu planirali da snimaju zajedno, sve se desilo spontano i slučajno. Snimanje ove pesme je trajalo mesecima jer su se još ljudi kasnije priključili. Spot je takođe nastao slučajno kada su mladi norveški studenti režije tražili pesmu za koncepciju koju su imali u glavi.

"Nature's Way" nije deo Rodrigo y Gabriela albuma i najverovatnije se neće naći ni u prodaji.


Preslušajte Fall Out Boy novi album 'American Beauty/American Psycho' #stream

Šesti studijski album za Fall Out Boy je nazvan 'American Beauty/American Psycho'. Gitare se skoro i ne čuju na komercijalnim pop/dance pesmicama. Većina tekstova su inspirisani filmovima, čak je i naziv diska kombinacija dva poznata filma. Album je neočekivano loš i možda je i nešto najgore što je četvorka do sada snimila.
Pročitajte recenziju 'American Beauty/American Psycho'.