19. 6. 2015.

The Devil Wears Prada najavljuju EP 'Space' singlom "Supernova" #video #premijera

Kao novi bend na Rise Records listi izvođača The Devil Wears Prada za početak objavljuju samo EP sa šest novih pesama. Mini album 'Space' je inspirisan svemirom tako da ne čudi da su naslovi pesama: "Planet A", "Asteroid", "Alien"...

Prvi singl je za odličnu "Supernova".


Preslušajte Man Overboard "Reality Check" #video #premijera

Još jedna nova Man Overboard pesma. "Reality Check" će se naći na novom izdanju 'Heavy Love' koje je u prodaji 30. juna. Sve do sada objavljene singlove potražite na mikerecenzije.


Storm The Sky novi spot "Alive" #video #premijera

Za novi spot "Alive" australijski Storm The Sky su iskoristili snimke sa aktuelne turneje. Njihov odličan album 'Permanence' možete preslušati na mikerecenzije.


Being As An Ocean "Sins Of The Father" nova pesma #video #premijera

Polako se bliži dan objavljivanja novog Being As An Ocean. "Sins Of The Father" kao i ostale nove pesme koje su do sada objavili možete pronaći na mikerecenzije. 30. juna će se album i zvanično pojaviti u prodaji.


Memphis May Fire objavili "Stay The Course" spot #video #premijera

Memphis May Fire "Stay The Course" je jedna od bonus pesama na reizdanju albuma 'Unconditional'. Prethodna neobjavljena "My Generation" se pojavila krajem prošlog meseca. Ostatak diska je popunjen sa dve akustične numere.


RDGLDGRN "No Pixar" spot #video #premijera

"No Pixar" je prvi singl sa sledećeg RDGLDGRN albuma. Pesmu ste već mogli da preslušate na mikerecenzije u audio formatu sada pogledajte spot.


Pierce The Veil nova pesma "The Divine Zero" #video #premijera

Pierce The Veil su objavili novi singl "The Divine Zero". Još uvek nema nikakvih detalja oko novog albuma ali je bend ovog leta na Warped turneji po Americi. Prinuđeni su da na nekim nastupima sviraju bez gitariste Tonny Perry-ja koji je doživeo nezgodu na biciklističkoj stazi na planini i trenutno je u bolnici.

Preslušajte "The Divine Zero":


Iron Maiden novi album 'The Book Of Souls' #vesti

'The Book Of Souls' šesnaesti studijski album za Iron Maiden će se pojaviti 4. septembra. Po prvi put u njihovoj karijeri ovo je dupli album sa čak 92 minuta muzike. Biće dostupan kao 2CD ili 3LP formatu ali i kao digitalni download. Producent je ponovo Kevin “Caveman” Shirley znači očekujte i više prog rock-a nego do sada. Materijal je sniman prošle godine u Parizu.
Omot je radio Mark Wilkinson sa kojim su već sarađivali.
Samo objavljivanje albuma je bilo stavljeno na čekanje zbog raka grla od kog se lečio pevač Bruce Dickinson. Nedavno je od doktora dobio zeleno svetlo da je sve u redu.