3. 7. 2014.

Daisyhead obradili Jimmy Eat World #video #premijera

Pesma se nalazi na na kompilaciji 'A Comp For Mom' kojom Chris Hansen osnivač No Sleep Records odaje počast svojoj preminuloj majci.
The Wonder Years su specijalno za ovo izdanje snimili novu verziju svoje pesme "Living Room Song".

Album je već u prodaji.

Daisyhead su obradili pesmu "Work" benda Jimmy Eat World.

Brian Marquis fenomenalan spot za "Drink You Up" #video #premijera

Brian Marquis-a neki znaju iz vremena kada je svirao gitaru i pevao u post-hardcore Therefore I Am. Sada kao solo izvođač u nešto drugačijem stilu Marquis nastavlja da stvara muziku vrednu slušanja, posle nekoliko EP-a konačno objavljuje kompletan album. 'Blood & Spirits' je već u prodaji, produkciju je radio Doug Grean (Scott Weiland/Sheryl Crow/Velvet/Tim McGraw). Izadvač je Equal Vision Records.
Obavezno pogledajte odličan spot za "Drink You Up" od početka do kraja!

Probajte nešto novo - The JB Conspiracy #video #premijera

The JB Conspiracy su engleski ska-punk bend sa standardnom postavom kojoj su dodate klavijature i duvačka sekcija. Objavili su drugi album 'The Storm' sa kog je novi singl "Taking Flight". Nova pesma nije toliko tradicionalna ska-punk više bi moglo da se nazove alternativni rock sa trubom i saksofonom, možda ska-rock bi bio dobar naziv ili...
Pogledajte novi spot i preslušajte njihov album:

Najava za 'Celebrating Jon Lord' DVD/Blu-ray #video

April održan koncert u znak sećanja na rad Jon Lord-a okupio je neka značajna imena muzike i filma. Predstavljen je Lord-ov rad u klasičnoj i rock muzici a Deep Purple su održali nastup sa simfonijskim orkestrom sa odabranim pesmama.
Izdanje će biti objavljeno kao 2DVD, Blu-Ray, 1CD "The Composer", 2CD "The Rocker" i Boxset 26. septembra.
Pogledajte najavu i detalje izdanja: