20. 5. 2014.

Sepultura - Da Lama Ao Caos #video #premijera

Novi spot sa 'The Mediator Between Head and Hands Must Be the Heart' albuma za metal legende Sepultura. "Da Lama Ao Caos" je obrada brazilskog benda Chico-Science. Pesma zatvara aktuelni album a zanimljivo je da je vokale snimio gitarista Andreas Kisser dok je pevač Derrick Green bio na perkusijama.



Pogledajte novi spot i preslušajte kompletan album u linkovima dole:


Finale Young Blood Chronicles #video #stream

Sutra je definitivni završetak 'Young Blood Chronicles'. Fall Out Boy će svoj "film" završiti na američkom kablovskom kanalu Palladia (u vlasništvu MTV mreže). 21. maja sa početkom u 9 časova uveče (po istočnoj vremenskoj zoni) biće pušteni u kontinuitetu bez prekida i reklama svih devet do sada objavljenih spotova, na kraju će biti i premijera dva nova "Miss Missing You" i "Save Rock And Roll" u kom se pojavljuje Elton John. Po najavama spotovi će odmah potom biti postavljeni i na internet stranicama benda.

Young Blood Chronicles će biti objavljen i na DVD/Blu-Ray formatu sa necenzurisanim verzijama spotova u celini kao film.

Bend je pokrenuo i novi sajt na kome su postavljeni svi do sada prikazani spotovi. Na istoj adresi će se naći i dva nova.

Pogledajte svih devet spotova Young Blood Chronicles i pronađite link ka novom sajtu benda u linkovima ispod.

Preslušajte Roll The Tanks debi album #stream

Američki punk-eri Roll the Tanks za sedam dana objavljuju svoj debi album za Epitaph Records. Mada za sebe kažu da su rock 'n roll bend neki novinari su ih označili i kao power pop, možda je najsigurnije da se kaže da su alternativni rock.
'Broke Til Midnight' je naziv izdanja sa koga su do sada predstavljena dva singla "Goodnight Jimmy Lee" i "Toeing The Line".

Preslušajte album:

Therapy? snimaju album #video

Čuveni alternativni rock bend Therapy? je počeo snimanje svog četrnaestog albuma. Ovo je prvi izveštaj iz studija i sam početak snimanja, video nastao 14. aprila. Još uvek nisu poznati detalji albuma kao ni datum kada će se pojaviti. Na njihovom zvaničnom sajtu možete pratiti dnevnik sa snimanja.
Prethodni 'A Brief Crack of Light' je objavljen pre dve godine.
Therapy? će ovog leta nastupiti na engleskom Sonisphere festivalu kada će u celini odsvirati svoj 'Infernal Love' album iz 1995. godine.

Pogledajte video dnevnik:

Prvi Driver Friendly album + najava novog #stream #video #premijera

Driver Friendly su alternativni rock/pop punk bend iz Teksasa. Postoje već više od deset godina i 'Unimagined Bridges' će biti njihov treći album. Ovo je drugo izdanje za Hopeless Records sa kojima sarađuju od 2013. Novi disk će se pojaviti u prodaji 15. jula, prvi singl je "Stand So Tall" u kojoj gostuje Dan Campbell iz The Wonder Years.
Hopeless Records je takođe omogućio da prethodno izdanje benda 'Bury A Dream' bude dostupno svima na preslušavanje. Sa tog albuma je "skinuto" tri singla. Najviše pažnje je dobio spot za pesmu "Messidona" nastao kao posveta filmovima Tom Hanks-a, čak se i glumcu dopao što je potvrdio preko svog twitter-a.

Pogledajte novi spot "Stand So Tall" i preslušajte 'Bury A Dream' album:

Judas Priest - March of the Damned #video #premijera

Drugi singl za Judas Priest sa njihovog novog albuma 'Redeemer Of Souls'. Krajem prošlog meseca pojavio se prvi singl, za naslovnu numeru. Ovo je sedamnaesti album u karijeri metal legendi iz Birmingema.

'Redeemer of Souls' sadrži trinaest novih pesama, osamnaest na proširenom izdanju. Sve pesme su napisali Glenn Tipton, Rob Halford i Richie Faulkner. Produkciju je radio Mike Exeter.
Disk će se pojaviti 14. jula.

Preslušajte novi singl "March of the Damned":