24.04.2017.

Matty Mullins 'Unstoppable' recenzija

BEC Recordings
2017

Ovaj deo Evrope baš i nije tržište za hrišćansku pop muziku, tako da ne očekujem neku pomamu oko novog Matty Mullins albuma 'Unstoppable'. Poznatiji kao pevač metalcore Memphis May Fire u svojo solo karijeri objavio je drugi album kojim propagira ljubav prema religiji. Svakom svoje ali ovo nije album za fanove njegovog benda već za određeni krug ljudi kojima muzika nije prioritet u životu.

Pvris se vraćaju!?

Po nekim glasinama sledeće nedelje Pvris objavljuju prvi singl svog drugog albuma. Bend je prvo uklonio sav prethodno objavljeni materijal sa svojih profila a onda su fanovima poštom stigli promo flajeri koji ne otkrivaju mnogo ali definitivno najavljuju drugi album.
Sredinom februara Lynn je potvrdila da je drugi album završen. Njihov debi 'White Noise' pojavio se krajem 2014. godine, pročitaj recenziju.


The One Hundred debi album 'Chaos + Bliss' uskoro

The One Hundred su završili produkciju svog debi albuma. Izdanje je dobilo naziv 'Chaos + Bliss' i pojaviće se 2. juna za Spinefarm Records. Već objavljeni singl "Dark Matters" će se takođe naći na izdanju koje već može da se naruči (link ispod). Nove pesme će moći da se čuju i na predstojećoj turneji benda. Novi spot "Monster" se uskoro pojavljuje, najavu pogledaj dole.


Of Mice & Men nastavljaju sa "Unbreakable"

Of Mice & Men su iznenadili sa novom pesmom "Unbreakable". To je prvi singl "nove" postave u kojoj je sada pevač Aaron Pauley inače basista u bendu. Krajem 2016. originalni pevač Austin Carlile je napustio Of Mice & Men iz zdravstvenih razloga, oni nisu hteli da traže zamenu ali nastavljaju kao četvoročlani sastav. Spot za "Unbreakable" pogledaj dole.