8. 12. 2015.

Preslušajte novi Secrets album 'Everything That Got Us Here' #stream

'Everything That Got Us Here' će zvanično biti u prodaji od 11. decembra ali ga već danas preslušajte na mikerecenzije. Ovo je treći Secrets studijski album, prethodni 'Fragile Figures' objavljen je 2013. godine.


Bring Me The Horizon "Throne" uživo #video

Još jedan snimak sa Bring Me The Horizon koncerta u New York-u. Link za prethodni, "True Friends" pronađite u povezanim vestima.


Bury Tomorrow "Earthbound" uživo #video

Snimak sa ovogodišnje Stand For Something turneje. Bury Tomorrow koncertna verzija novog singla "Earthbound". Svoj novi album objavljuju 29. januara 2016.


Bruce Dickinson novi solo album #vesti

Bruce Dickinson je potvrdio časopisu Classic Rock da radi na novom solo albumu. Kaže da je već pola pesama pripremljeno. Rad na novom materijalu će upotrebiti kao zagrevanje za predstojeću Iron Maiden turneju 2016. godine.
U skoro svim intervjuima koje je dao za promociju novog 'The Book Of Souls' albuma Dickinson je priznao da "If Eternity Should Fail" je prvobitno bila namenjena njegovom solo projektu. Poslednji solo album 'Tyranny Of Souls' objavljen je 2005. a realno je očekivati se da će i na novom kao i na prethodnim gitarista Roy Z biti ko-autor muzike.