7. 8. 2015.

Deep Purple "Space Truckin'" uživo Wacken & Tokyo #video #premijera

Deep Purple će objaviti dva koncerta sa Wacken Festivala i nastup u Tokiju. 'From The Setting Sun… (In Wacken)' i '…To The Rising Sun (In Tokyo)' će biti dostupni kao DVD, Blu-Ray, audio CD ali i kao 3D. U cilju promocije izmontirali su "Space Truckin'" sa snimcima sa oba koncerta kao jedan promotivan spot.
Izdanja su u prodaji od 28. avgusta.


Blessthefall objavili "Walk On Water" spot #video #premijera

Blessthefall su objavili novi spot "Walk On Water". Od večeras je moguće poručiti novi album 'To Those Left Behind' koji će se zvanično pojaviti 18. septembra.


Pianos Become The Teeth novi spot "Ripple Water Shine" #video #premijera

Pianos Become The Teeth su objavili novi spot sa albuma 'Keep You' koji možete preslušati u linku ispod. Ovo je njihovo treće izdanje u karijeri ali prvo za Epitaph Records izdavačku kuću sa kojom su potpisali ugovor.


Preslušajte novi Buried In Verona album 'Vultures Above, Lions Below' #stream

Peti album u karijeri ovog australijskog metalcore sastava donosi promene sa čak tri nova člana. 'Vultures Above, Lions Below' je povratak Buried In Verona na pravi put. Posebno vredi naglasiti da su članovi benda bili i producenti celokupnog materijala.


Iron Maiden "Speed Of Light" premijera uskoro #vesti

Iron Maiden će 14. avgusta predstaviti "Speed Of Light" prvi singl sa 'The Book Of Souls' albuma. Šesnaesti album metal velikana će se pojaviti 4. septembra a basista Steve Harris kaže da je u pitanju remek delo. "Speed Of Light" je jedna od najkraćih pesama na disku i potpisuju je Adrian Smith i Bruce Dickinson, najduža je  "Empire of the Clouds" (18 minuta!).