27. 10. 2016.

Korn - The Serenity of Suffering #recenzija

Roadrunner
2016

Iskreno i nisam oduševljen novim Korn albumom. Na momente zvuči veoma moćno i podseća na Korn iz "najboljih" dana ali to i jeste problem. Posle toliko godina karijere bend treba da pomera granice svoje kreativnosti a ne da se vraća na staro samo jer će se tako lakše "prodati". Da ne preterujem, 'The Serenity of Suffering' je odličan album koji će veoma brzo biti zaboravljen...

Sick Of It All objavili "Black Venom" singl #video #premijera

Sick Of It All obeležavaju trideset godina rada kompilacijskim albumom 'When The Smoke Clears'. Pored pet novih pesama izdanje je opremnljeno neobjavljenim fotografijama kao i knjigom od 60 strana. Novu pesmu "Black Venom" preslušaj u linku ispod.


Memphis May Fire nova pesma "Wanting More" #video #premijera

Memphis May Fire su objavili još jednu novu pesmu "Wanting More". Njihov album 'This Light I Hold' će u petak biti u prodaji. Više u linku ispod.


Palisades detalji novog albuma #vesti

Palisades su nedavno objavili novi singl "Aggression". Pesma najavljuje njihov treći studijski album koji će nositi nazvi po imenu benda. Disk se pojavljuje 20. januara za Rise. Više detalja u linku ispod.


AFI podsetnik #vesti

U petak 28. oktobra AFI otkrivaju...
Misterija koja okružuje ovaj bend već danima sutra će biti okončana. Četvrti klip je postavljen na njihovim stranicama, i kao i prethodni ne otkriva ništa! Više u linkovima ispod.


Avenged Sevenfold novi album uskoro? #vesti

Sutra će se Avenged Sevenfold obratiti javnosti preko live stream-a. Po nekima njihov novi album, navodno nazvan 'The Stage', će se odmah i pojaviti u prodaji. Po drugima, datum objavljivanja novog izdanja je 9. decembar. Više u linku ispod.