19. 1. 2013.

Mudhoney dokumentarac na DVD-u VIDEO


'I'm Now: The Story of Mudhoney' naziv je dokumentarnog filma alternativnih legendi Mudhoney. U izdanju King of Hearts Productions, sa snimcima iz dvadesetpetogodišnje karijere benda, DVD će biti objavljen 19. februara.
O bendu pričaju Stone Gossard i Jeff Ament iz Pearl Jam, Thurston Moore i Kim Gordon iz Sonic Youth, Kim Thayil iz Soundgarden, Jonathan Poneman iz SUB POP Records kao i članovi Mudhoney.




Billy Talent otkazali turneju

Kanadski punk-eri Billy Talent su morali da otkažu deo evropske turneje usled smrtnog slučaja u porodici jednog od članova benda.

U poruci vokalista Ben Kowalewicz je napisao:
"Pozdrav svima!
Imam tri tetovaže na ruci: porodica, prijatelji i muzika, to su tri meni najvažnije stvari u životu. Izgubili smo nekog ko je bio izuzetno blizak svima nama i cela ova nedelja je bila izuzetno nestvarna. Za ovih dvadeset godina koliko sviramo nikada nismo otkazivali nastupe ali pod ovim okolnostima morali smo. Teško nam je što moramo da razočaramo fanove, ali sada moramo da budemo uz svoje porodice. Nadoknadićemo vam sve. Imamo veoma lojalne fanove koji su uvek uz nas i mi smo tu za njih. Izuzetno nam je žao što nećemo da sviramo u Belgiji, jer smo 2012. morali da otkažemo Groezrock-u zbog opreacije Aaron-a a sada otkazujemo Antwerp. Radimo na tome da što pre dođemo u Belgiju i odužimo vam se.

Veoma nam je žao zbog cele situacije ali moramo da budemo sa našim voljenima."

Otkazani koncerti:

Jan 27 – Rockhal – Luxembourg, Luxembourg
Jan 29 – La Laiterie – Strasbourg, France
Jan 31 – Le Bataclan – Paris, France
Feb 01 – Tivoli – Utrecht, Netherlands
Feb 02 – Effenaar – Eindhoven, Netherlands
Feb 04 – A38 Ship – Budapest, Hungary
Feb 05 – Studio Club – Cracow, Poland
Feb 06 – Stodola – Warsaw, Poland
recenzija: Billy Talent – Dead Silence