2. 6. 2017.

All Time Low 'Last Young Renegade' recenzija

Fueled By Ramen
2017

Nije kao da nismo očekivali da će se All Time Low okrenuti ka pop zvuku. Ta tranzicija je počela još sa prethodnim 'Future Hearts' albumom iz 2015. godine (recenzija). Novi 'Last Young Renegade' je veoma aktuelan i moderan ali na opšte iznenađenje uopšte nije loš. To više nije onaj pop-punk bend od pre deset godina ali sada imaju zanimljiv i originalan zvuk koji može da prija širom sloju publike.

Obey The Brave novi album 'Mad Season' na preslušavanje

Kanadski metalcore Obey The Brave objavili su svoj treći studijski album nazvan 'Mad Season'. Recenziju pročitaj ovde a kompletno izdanje preslušaj u linku ispod.

Stone Sour treći singl "Taipei Person/Allah Tea"

Stone Sour su objavili novu pesmu sa narednog albuma 'Hydrograd'. "Taipei Person/Allah Tea" je klasična numera iz repertoara Corey Taylor-ovog benda i malo teža u poređenju sa prethodne dve "Song #3" i "Fabuless". Album se pojavljuje 30. juna.


Dance Gavin Dance najavljuju 7. Punk Goes Pop album

Posle dve godine Fearless se vraćaju svojoj originalnoj seriji Punk Goes: Pop. Sedmi album je najavljen singlom "That's What I Like", u originalu Bruno Mars, a izvode je Dance Gavin Dance. Na izdanju učestvuju i State Champs, The Amity Affliction, Andy Black sa Juliet Simms, Ice Nine Kills i drugi, od obrada našli su se hitovi The Weeknd, Adele, Justin Bieber, Drake, Twenty One Pilots, Ed Sheeran... Disk je najavljen za 14. jul, kompletnu listu izvođača i obrada pogledaj u linku dole.