13.08.2015.

Trivium - Blind Leading The Blind #video #premijera

Trivium su objavili drugi singl sa albuma 'Silence In The Snow'. Naslovna numera je odabrana za prvi singl i trenutno je veliki hit. Ovaj album će se pojaviti tek 2. oktobra.


Nova Stories numera "Zuko" #video #premijera

Svakog dana Stories objave po jednu novu pesmu koja će se naći na njihovom debiju 'The Youth To Become'. Ostale preslušajte na mikerecenzije. CD je već sutra u prodaji.


Preslušajte novu Bullet For My Valentine pesmu "Worthless" #video #premijera

Bullet For My Valentine su objavili još jednu pesmu koja će se naći na novom albumu. 'Venom' će već sutra biti dostupan svima a recenziju pročitajte ovde.


Buried In Verona objavili "Extraction" spot #video #premijera

Sa nedavno objavljenog albuma 'Vultures Above, Lions Below' (možete ga preslušati na mikerecenzije) Austarlijanci Buried In Verona su predstavili još jedan singl. Spot za "Extraction" pogledajte u linku ispod.


Deep Purple "Perfect Strangers" uživo iz Tokija #video #premijera

Novi promo klip za video izdanje 'From The Setting Sun… (In Wacken)” i “…To The Rising Sun (In Tokyo)'. Deep Purple su snimili svoje nastupe na Wacken festivalu i u glavnom gradu Japana. Koncerti su dostupni na 2CD+DVD, DVD, Blu-ray sa dodatkom Blu-ray 3D kao i 3LP za kolekcionare. Sve to je u prodaji od 28. avgusta.


Lamb Of God - VII: Sturm und Drang #recenzija

Nuclear Blast
2015

Novi Lamb Of God album 'VII: Sturm und Drang' sedmi u njihovoj karijeri  donosi neke novine u njihovom zvuku. Nisu se prodali i snimili ("Enter Sandman" npr.) ljigave, jeftine metal hitove, samo su malo ozbiljnije radili na nekim pesmama. Nisu više klinci željni dokazivanja, mnogo toga lošeg se desilo ovom bendu i ovo je vrlo važan album u njihovoj karijeri.  'VII: Sturm und Drang' je mračan ali ne preterano besan već dosta snažan.