3. 12. 2014.

Volbeat "Radio Girl" uživo #video

Uvek je zadovoljstvo slušati Volbeat, gledati njihove koncerte ili čak pisati o njima. Svaku do sada objavljenu pesmu sa Bootled Series možete pronaći u prethodnim postovima na mikerecenzije. Nova "Radio Girl" je najslabijeg kvaliteta od svih objavljenih, snimljena je na With Full Force festivalu.


XTRMST poklanjaju pesmu i još nešto... #download

Davey Havok i Jade Puget poznatiji kao vokal i gitara punk/emo/rock velikana AFI imaju novi projekat pod imenom XTRMST. Povratak korenima i straight edge hardcore, neočekivano žestoko, brzo i teško za slušanje ako vam je omiljena pesma "Love Like Winter" npr.

Njihov debi album za XTRMST možete preslušati na mikerecenzije a u linku ispod možete besplatno preuzeti BitTorrent Bundle sa neobjavljenom pesmom "Little King", dokumnetarcem o snimanju ploče i još stvari vezanih za novi bend.


Enter Shikari novi album 'The Mindsweep' ukratko #video

U samo 90 sekundi možete čuti svaku od pesama koje su se našle na novom Enter Shikari albumu 'The Mindsweep'. Moram da priznam da zvuči obećavajuće. Ma koliko je dobra "The Last Garrison", sporiji ritam i malo više dance elemenata su zabrinuli neke, pa i mene. Sledeća "Never Let Go Of The Microscope" većini se nije svidela na prvo slušanje, što potvrđuju negativni komentari na youtube-u i tweet Rou Reynolds-a (pevača) koji je morao da kaže da ta pesma ne predstavlja album u pravom svetlu i da je ostatak materijala dosta raznovrstan.

Enter Shikari su jedan od bendova koji ne može svakome da se svidi ali uvek daju sve od sebe tako da ne sumnjam da će 'The Mindsweep' biti još jedan korak napred u njihovoj karijeri.