29. 10. 2014.

Probajte nešto novo - The One Hundred #video #premijera

Desi se povremeno da naiđete na bend koji vas prosto oduva svojom kreativnošću. The One Hundred iz Londona ne nude ništa što već niste čuli kod Enter Shikari ili Hacktivist ili čak Crossfaith ali ta neizmerna količina energije koja izbija iz njihovih pesama je ono što ih odvaja od ostalih.
Nedavno su objavili EP 'Subculture' a primedba koju fanovi imaju je što album previše kratko traje.
Pogledajte njihove spotove i preslušajte kompletan "Subculture" u linkovima ispod.


Gameface "Always On" novi spot #video #premijera

Ako ima jedan album koji morate preslušati ove godine, neka to onda bude 'Now Is What Matters Now' pop-punk legendi Gameface. Povratničko izdanje, posle mnogo godina pauze i može se reći remek delo.
Novi singl je za energičnu "Always On".


The Dead Rabbitts najavili spot #video

Novi singl za projekat The Dead Rabbitts je "Deer In The Headlights". Premijera spota će biti 7. novembra. Pesma se nalazi na albumu 'Shapeshifter' koji možete preslušati na mikerecenzije.


Emarosa novi singl "People Like Me, We Just Don't Play" #video #premijera

Novi spot za američki post-hardcore Emarosa sa njihovog aktuelnog albuma 'Versus'. Disk možete preslušati na mikerecenzije u linku dole.
"People Like Me, We Just Don't Play" je novi spot benda.


Machine Head najava novog albuma #video

Machine Head su postavili prvi trejler za novi album 'Bloodstone & Diamonds'. Nedavno su objavili prve dve pesme sa izdanja: "Now We Die" i "Killers & Kings". Disk će biti u prodaji od 10. novembra.


Devil You Know novi spot "It's Over" #video #premijera

Album 'The Beauty of Destruction' je objavljen aprila i do sada su predstavljena čak tri singla. Devil You Know su svojim debijem zabeležili neočekivano veliki i zaslužen uspeh. Promocija izdanja se nastavlja novim zvaničnim spotom za singl "It's Over".

Papa Roach najavili 'F.E.A.R.' #video

Papa Roach su već objavili jednu novu pesmu "Warriors" ali zvanično prvi singl će biti "Face Everything and Rise". Album 'F.E.A.R.' će se naći u prodaji od 27. januara. Singl je najavljen za 4. novembar kada će se pojaviti i spot koji je režirao Jacoby Shadixx (pevač).
Šta vas očekuje u spotu pogledajte u snimku dole.