21. 9. 2015.

Fort Hope snimaju album #video

Fort Hope su definitivno jedan od najprijatnijih iznenađenja na svetskoj rock sceni. Bend je aktivan već nekoliko godina i imaju dva EP izdanja. Istoimeni mini album objavljen ove godine je svima nama skrenuo pažnju na njihov rad. U njihovoj muzici je primetan kvalitet i originalnost koji drugi nemaju. Singlovi poput "Plans" su samo jedan od dokaza šta ovi momci mogu da ponude.

Trenutno su u studiju gde su započeli rad na debi albumu. Prvi video dnevnik možete pogledati u linku ispod.


Preslušajte Parkway Drive album 'Ire' #stream

Pročitajte recenziju i preslušajte album u linku ispod. 'Ire' možda nije ono na šta ste navikli od Parkway Drive ali vas svakako neće razočarati.


Fearless Vampire Killers "Like Bruises" prvi singl novog EP-a #video #premijera

Fearless Vampire Killers su objavili "Like Bruises" to je prvi singl mini albuma 'Bruises'. EP sadrži pet novih pesama koje bi, kako je najavljeno, trebalo da zvuče drugačije nego što smo navikli od njih.

Da li i vama "Like Bruises" zvuči kao da je napisao Ville Valo iz Him? Možda malo?


Parkway Drive - Ire #recenzija

Epitaph
2015

Ire’ označava promenu u Parkway Drive zvuku, na bolje ili lošije? Prva dva singla su svakako podelila fanove, mnogi su bili razočarani, neki uplašeni a nekima je baš prijalo osveženje. U suštini ništa se toliko nije promenilo to je i dalje Parkway Drive kakav volimo, samo su se malo uozbiljili, odrasli...

Mark Hoppus u epizodi: novi Blink 182 album #vesti

Ako pratite Mark Hoppus-a na instagram-u ili twitter-u onda ovo nije vest za vas! U linkovima ispod pogledajte nove fotografije sa snimanja sledećeg Blink 182 albuma.


Noviteti od Max Raptor - "Blue On Red" singl na poklon #video #premijera #download

Max Raptor su se danas obratili fanovima sa obaveštenjem: "Ovo je prekretnica u našoj karijeri. Konačno možemo da objavimo da smo potpisali za Hassle Records. Naš novi singl "Blue On Red" možete besplatno preuzeti (u linku ispod)".

Pesma se nalazi na 'Damage Appreciation' EP koji će uskoro biti objavljen.