28. 3. 2017.

Real Friends objavili "Empty Picture Frames" spot

Real Friends su snimili spot za pesmu "Empty Picture Frames" koja se nalazi na albumu 'The Home Inside My Head' (recenzija). Oni su narednih nekoliko meseci na američkoj turneji kao glavne zvezde sa predgrupama Have Mercy, Tiny Moving Parts, Broadside i Nothing,Nowhere. Pogledaj spot u linku ispod.


Goldfinger snimili novi album

John Feldmann je dao intervju za Punkvideosrock (link ispod) u kome je najavio novi album svog benda Goldfinger. Nedavno su nastupili na Musink-u a ovog leta će svirati na festivalskim datumima po Evropi. U novoj postavi su Travis Barker (blink-182) na bubnjevima, Mike Herrera (MxPx) na bas gitari i Philip Sneed (Story of the Year) na gitari. Snimili su šesnaest pesama a izdanje će se pojaviti do leta. Ovo će biti sedmi Goldfinger albuma, devet godina od prethodnog 'Hello Destiny...'.

While She Sleeps 'You Are We' recenzija

Sharptone
2017

Ko su While She Sleeps? Jedan od najperspektivnijih metalcore bendova ove decenije, koji je rizikovao sve i ušao u produkciju novog albuma bez izdavača. Uz pomoć fanova na pledgemusic su bez problema dostigli svoj cilj i snimili 'You Are We', album koji smo zaslužili.