6. 11. 2013.

Asking Alexandria novi necenzurisani spot #video #premijera

"Killing You" aktuelni singl za Asking Alexandria-u je dobio i svoje video izdanje. Spot je režirao Frankie Nasso i radnja se nadovezuje na prethodni "The Death Of Me". Necenzurisana verzija, koju možete pogledati ovde, sadrži golotinju, scene ubistava, krv...
Summerian Records izdavač, dosta ulaže u spotove Asking Alexandria-e što je retkost u današnje vreme jer spotovi nisu profitabilni i zavise od internet portala.
Bend je avgusta objavio From Death To Destiny svoj treći album. Do sada su objavljena tri singla: "Run Free", "The Death Of Me" i treći "Killing You".



povezane vesti:
Asking Alexandria i Howard Jones #audio 
Asking Alexandria premijera nove pesme #audio 
Asking Alexandria - From Death to Destiny #recenzija 

Bring Me The Horizon/Crossfaith uživo #video

Izveštaj sa koncerta u Singapuru donosi snimke Bring Me The Horizon pre i za vreme koncerta, kao i podrške Crossfaith. Trenutno dva najaktuelnija benda u rock muzici. Kao deo Warped turneje po Evropi uskoro će nastupati u Britaniji, Nemačkoj...

Snimak je napravljen 16. oktobra.
Video vlasništvo LAMC Productions Pte Ltd.


povezane vesti:
Bring Me The Horizon - Go To Hell, For Heaven's Sake zvanični #video #premijera 
Bring Me The Horizon mini dokumentarac #video  
Preslušajte novi Crossfaith album #stream 

Kako su Trivium snimali album #video

Četvrti i poslednji deo 'Vengeance Falls' dokumentarca je postavljen na stranicama benda. Trivium su svoje šesto studijsko izdanje objavili početkom oktobra za Roadrunner. Prvi singl je "Strife".
O tome kako su snimali album, pisali pesme i gde pronalazili inspiraciju možete pogledati u video klipovima dole.


povezane vesti:
Trivium dokumentarac #video 
Trivium - Vengeance Falls #recenzija 
Preslušajte novi Trivium #stream 

Scar The Martyr - Soul Disintegration #video #premijera

Scar The Martyr projekat bubnjara Slipknot je pretrpeo velike kritike na svoj račun zbog odluke da svoj novi spot "Soul Disintegration" premijerno prikažu samo fanovima koji poseduju X-Box konzole. Dan kasnije udostojili su i ostatak sveta svojim novim, osrednjim, ostvarenjem.



povezane vesti:
Preslušajte Scar The Martyr debi album #stream 
Scar The Martyr - Scar The Martyr #recenzija 
Prvi spot za Scar The Martyr #video #premijera 

Još jedno ime potvrđeno za Download 2014 #vesti #DL2014

Dying Fetus su očigledno bend sa najboljim fanovima na ovom svetu. Sa prvim najavama o Download Festivalu 2014. internet je bio okupiran porukama da ova grupa treba da nastupa na tom festivalu sledeće godine. Danas je to i potvrđeno od strane organizatora. Hash #WhyNotDyingFetus i ostale propagandne poruke vezane za ovu akciju su se isplatile i sada svi mogu da odahnu.

Vest o nastupu benda je potvrdio Andy Cooping glavni čovek festivala na svom tvittee nalogu.

Dying Fetus su američki death metal bend. Postoje od 1991. i objavili su sedam albuma, poslednji 'Reign Supreme' se pojavio 2012.
povezane vesti:
Kompletirani glavni izvođači Download Festivala 2014 #vesti #DL2014
Linkin Park za drugi dan Download Festivala #vesti #DL2014
Download Festival 2014, prva najava #vesti #DL2014

Metric novi singl "Synthetica" #video #premijera

Kanađani Metric objavili su i četvrti singl sa svog petog albuma. 'Synthetica' album se pojavio juna 2012. i kao najveći hit se izdvojio prvi singl "Youth Without Youth". Izdanje je debitovalo na drugom mestu liste albuma u Kanadi, dok je u Americi počeo sa dvanaeste pozivije na Billboard-ovoj listi.
Metric su new wave bend i njihova muzika najviše podseća na Placebo zvuk. Bend predvodi pevačica Emily Haines.
Novi spot je za naslovnu pesmu.


Air Dubai - Soul & Body #video #premijera

Šestorka iz Denvera, deo Hopelles Records-a, možda nisu tipičan predstavnik zvuka koji neguje njihov izdavač. Mešavina hip hop-a sa indie rock-om deluje kao dobitna kombinacija ako se uzme u obzir da su za 5 godina koliko postoji Air Dubai stekli zavidan broj obožavaoca.
Do sada su objavili tri albuma. Novi singl sa 'Warning - EP' izdanja je "Soul & Body".



Get More: www.mtvu.com

A Day To Remember "Leave All The Lights On" #stream #audio

Sa deluks izdanja 'Common Courtesy' albuma jedna od tri nove pesme je "Leave All The Lights On". Fizičko izdanje diska je zapravo proširena verzija albuma koji je već objavljen digitalno. A Day To Remember su protekle dve godine proveli snimajući ovaj album i tužeći se sa izdavačem. Nakon odobrenja od suda album je objavljen preko itunes-a dok će se CD pojaviti 25. novembra. Deluks verzija će biti dostupna i u digitalnom formatu.
"Leave All The Lights On" je jedna od laganijih pesama na albumu koji je podeljen između ovakvih i veoma žestokih. Ako ste fan A Day To Remember onda je ovo album kakav ste i očekivali, recenziju pročitajte ovde.



povezane vesti: 
A Day To Remember fizičko izdanje albuma #vesti  
A Day To Remember - Common Courtesy #recenzija 
A Day To Remember prvi singl "Golden Eagle" #video  

Kompletirani glavni izvođači Download Festivala 2014 #vesti #DL2014

Nedelja 15. jun 2014, na iznenađenje mnogih, je dan kada će glavne zvezde Download Festivala biti Aerosmith. Ovo je prvi put da američki rockeri nastupaju na ovom festivalu i prvi put da ovako netipičan bend bude nosioc dana. Download nije festival mladih bendova pored Black Sabbath, glavne zvezde su bili i Def Leppard i AC/DC ne treba spominjati Iron Maiden, Metallica, bilo je i iznenađenja kao The Prodigy ali je ovo presedan da američki rock/blues bend kao Aerosmith bude glavno ime bilo kog dana. Kao glavna podrška istog dana nastupaju Alter Bridge što dođe logično ako se uzme u obzir muzički pravac i poreklo.

Očekivana imena pored Aerosmith su bili Pearl Jam i Foo Fighters, još dva izvođača koja nisu nastupala u Donington Park-u i verujem da bi se bolje uklopili, pogotovu Grohl i ekipa.

Pored Aerosmith i Alter Bridge koji zatvaraju festival, prvog dana nastupaju Rob Zombie i Avenged Sevenfold, drugog Fall Out Boy i Linkin Park koji će odsvirati u celini svoj prvi album 'Hybrid Theory'.
povezane vesti:
Linkin Park za drugi dan Download Festivala #vesti #DL2014 
Download Festival 2014, prva najava #vesti #DL2014  
Glasanje za Download 2014 #DL2014 #vesti