5. 1. 2014.

KXM (Korn, King's X, Lynch Mob) završavaju album #video #vesti

Projekat u kome su se našli bubnjar Korn-a Ray Luzier, basista/pevač King's X-a Doug Pinnick i George Lynch gitarista Lynch Mob uskoro završavaju svoj prvi album.
3. januara na svom facebook profilu su objavili vest da ovog vikenda ulaze u studio i završavaju sa snimanjem materijala. Urednici facebook profila su imali prilike da preslušaju pesme: "Zvuče neverovatno. Ray-ovi bubnjevi su kao trodimenzionalna grmljavina, George-ova gitara će vas ostaviti bez daha i sa pitanjem dali je uključena u pojačalo ili svira kroz neku univerzalnu energiju (!?). Doug Pinnick donosi dosta toga, svoj glas, bas grooves, razumljive tekstove... sa njim nema šale!"

Do kraja meseca ćemo saznati datum kada će se ovo izdanje pojaviti u prodaji.

Jedini snimak KXM-a, objavljen još septembra.



povezane vesti:

Corey Taylor novogodišnji nastup #video

Nije novost da je Corey Taylor najzaposleniji čovek u rock muzici, nije ni novost da povremeno voli da izvodi i tuđe pesme a nije ni novost da ponekad nastupa sa Camp Freddy.
U čuvenom The Roxy Theatre u Holivudu, 31. decembra Corey je bio gost na koncertu najpoznatijeg cover benda Camp Freddy i sa njima odsvirao hitove Aerosmith-a, Alice Cooper-a, Stone Temple Pilots i Van Halen.

Za one koji ne znaju ko su Camp Freddy, bend izvodi tuđe i pesme koje su napisali članovi grupe. U Camp Freddy sviraju: Dave Navarro (Jane's Addiction, Red Hot Chili Peppers), Billy Morrison (The Cult), Matt Sorum (Guns N' Roses, Velvet Revolver, The Cult), Donovan Leitch (sin legendarnog folk pevača Donovan-a) i Chris Chaney (Jane's Addiction, Alanis Morisette). Camp Freddy ne snimaju novu muziku već nastupaju po klubovima po Americi a često im gostuju pevači i drugi muzičari.

Amaterski snimci:





povezane vesti:

Memphis May Fire snimci iz studija #video

Jedan od bendova koji će objaviti nov materijal u 2014. su sve popularniji Memphis May Fire. Američki metalcore snimaju svoj četvrti album a sam proces možete pratiti preko njihovog youtube kanala. U prvom snimku bubnjar Jake Garland predstavlja svoj instrument i pokušava da svira kako od njega traži producent...

Album se očekuje na proleće 2014. izdavač je Rise Records.



povezane vesti: 
Download 2014 još dosta dobrih imena... #vesti #DL2014 
Sleeping With Sirens - Congratulations ft. Matty Mullins #video #premijera