08.06.2015.

Slipknot drugi singl "Killpop" #video #premijera

Nešto više od pola godine je prošlo od objavljivanja novog Slipknot albuma '.5: The Gray Chapter' (pročitajte recenziju). Samo jedan singl zvanično se pojavio, fantastična "The Devil In I". Novi spot je očekivano za sporiju "Killpop" koja se prilikom slušanja album jasno odvaja od ostalih.


Lonely The Brave spot za "Control" #video #premijera

Još jedan spot od Lonely The Brave u sklopu promocije reizdanja albuma 'The Day's War (Victory Edition)'. "Control" je jedna od četiri nove pesme koje se nalaze na bonus disku novog izdanja.


Northlane "Obelisk" premijera spota #video

Nedeljama Northlane najavljuju prvi singl novog albuma 'Node'. Spot za "Obelisk" je objavljen i možete pogledati u linku ispod.


Young Guns promocija albuma 'Ones And Zeros' #video

Da li ste ikada prisustvovali koncertu u autobusu? Young Guns su na dan objavljivanja novog albuma 'Ones And Zeros' (pročitajte recenziju) održali sasvim originalnu promociju. U klasičnom doubledecker londonsokom autobusu su održali koncert za fanove, služili im piće i promovisali novi album. I to sve uradili čak šest puta za sve fanove koji su se prijavili.


Parkway Drive novi singl "Vice Grip" / 'Rock Am Ring' koncert #video

Juče (7. juna) je bio značajan dan u karijeri Parkway Drive. Održali su fantastičan nastup na Rock Am Ring Festivalu, kompletan koncert pogledajte u linku ispod.
Takođe na internetu se pojavila nezvanična verzija prvog singl "Vice Grip". Svoj novi album 'Ire' bend je nedavno najavio. Zvanične premijera nove pesme je večeras u ponoć.
Poslušajte "Vice Grip" u linku ispod.