1. 4. 2016.

Hit The Lights nova pesma "Lighthouse" #video #premijera

Hit The Lights objavljuju novi akustični EP 'Just To Get Through To You'. Pored nekoliko akustičnih verzija dobro poznatih Hit The Lights hitova našla se i nova numera "Lighthouse", koja baš i nije akustična!? Album je u prodaji 6. maja.


Real Friends objavili "Colder Quicker" #video #premijera

Prvi singl drugog Real Friends albuma. 'The Home Inside My Head' će se pojaviti 27. maja za Fearless. Spot za prvi singl "Colder Quicker" i detalje albuma potražite u linku ispod.


The Summer Set "Wasted" promo #video #premijera

Novi spot za The Summer Set nije baš oficijelni, više je jedan od onih "šta se dešava kada smo na turneji", u ovom slučaju promociji. Njihov novi album 'Stories for Monday' je od skoro u prodaji, pročitajte recenziju.

Andy Black i Matt Skiba "Stay Alive" #video #premijera

Još jedna od pesama sa debi albuma Black Veil Brides pevača. Producent John Feldmann koji paralelno radi na novom Blink 182 albumu i Andy Black projektu spojio je Matt Skiba-u (aktuelni Blink 182 pevač) i Biersack-a.
Ostali gosti na 'The Shadow Side' albumu su: ex-My Chemical Romance frontmen Gerard Way, Patrick Stump iz Fall Out Boy, Rian Dawson iz All Time Low, bivši The Used gitarista Quinn Allman, Ashton Irwin iz 5 Seconds to Summer i JR Wasilewski iz Less Than Jake.


Nova Blaqk Audio pesma "Waiting To Be Told" #video #premijera

"Waiting To Be Told" je numera sa novog Blaqk Audio albuma 'Material' - u prodaji od 15. aprila. Za one koji ne znaju ovo je dance projekat Davey Havok-a i Jade Puget-a, pevača i gitariste punk-rock-era AFI.