17. 11. 2014.

Preslušajte Devil Sold His Soul EP 'Belong ╪ Betray' #stream

Novo izdanje za engleski post-metal Devil Sold His Soul. 'Belong ╪ Betray' je od danas u prodaji i prvi je album sa novim pevačem Paul Green-om. Do sada su objavljena tri promo spota "Unveiled", "Devastator" i prvi "Time" (sve ih možete pogledati na mikerecenzije).


Punk Goes Pop 6 album #stream + Upon A Burning Body & Ice-T #video #premijera

Jednog dana će Fearless Records prestati da objavljuje Punk Goes... kompilacije, ovo nije taj dan.

Singl broj tri sa nove kompilacije je za Upon A Burning Body i Ice-T-a koji su obradili pesmu "Turn Down For What" u originalu DJ Snake & Lil John. Pogledajte spot u linku ispod.

Takođe možete preslušati kompletno izdanje Punk Goes Pop 6 u linku ispod spota.

Funeral For A Friend nova pesma "1%" #video #premijera

Funeral For A Friend objavljuju drugu pesmu sa 'Chapter and Verse' albuma. "1%" kako je naziv novog singla, odnosi se na procenat najbogatijih ljudi na planeti. Spot je odličan prikaz trenutnog ekonomskog stanja za većinu, odnosno 99%.
Prvi singl je "You've Got A Bad Case Of The Religions", pojavio se pre nešto više od mesec dana. Novi album, sedmi u karijeri britanskog benda, najavljen je za 19. januar. Prethodni 'Conduit' objavili su početkom 2013.


Slipknot prve zvezde Download Festivala 2015 #vesti

2013. su bili glavne zvezde Download-a prvog dana, sledeće godine ponavljaju tu ulogu. Sasvim očekivano od organizatora da vrate Slipknot jer su nedavno objavili odličan novi album '.5 The Gray Chapter'. Bend je početkom godine na turneji po Britaniji na festivalu nastupaju u petak 12. juna.