20. 6. 2014.

Zavirite u novi Rise Against #video

Još snimaka iz studija tokom snimanja 'The Black Market' novi album za Rise Against. Za manje od mesec dana disk će biti u prodaji, jedina objavljena pesma je "I Don’t Want To Be Here Anymore".
Pogledajte novi Rise Against klip:

Budite deo novog The Blackout izdanja #video

Velški rock-eri The Blackout planiraju novi EP 'Wolves'.
Izdanje je za sada projekat na kickstarter platformi i bend poziva fanove da se priključe u finansiranju.

U opširnom pismu koje prati video snimak(link dole) Gavin Butler, pevač benda objašnjava zašto su se ponovo opredelili za ovakav potez. Krajem prošle godine bili su primorani da otkažu deo turneje zbog iznenadne bolesti pevača. Iz novonastale situacije usledio je raskid ugovora sa izdavačkom kućom i menadžmentom kao i dug koje nastao jer nisu mogli da nastupaju uživo. Bend danas zarađuje od koncerata i preko prodaje svoje robe ali produkcija muzike će u potpunosti biti finansirana od donacija fanova preko ovog projekta.

The Blackout su početkom 2013. objavili svoj četvrti album 'Start The Party' sa kog su se izdvojila dva velika hit singla, prvi za naslovnu numeru i drugi "Running Scared". Nedavno su snimili obradu Green Day hita "Holiday" za album obrada koji je objavio Kerrang magazin.

Pogledajte njihovu Kickstarter poruku i priključite se akciji:

Mastodon iza scene #video

Treći video sa scenama nastanka novog albuma 'Once More 'Round The Sun'. Mastodon će svoj šesti album objaviti 24. juna za Reprise Records.

Još jedna nova Love, Robot pesma #audio #premijera

Love, Robot svoju muziku nazivaju black-pop. Za nekoliko dana će njihov album 'B.A.D.' biti dostupan u celini. Pored prvog singla "Machine", objavljena je još jedna pesma "Resurrection".
Nova, treća po redu je "Teeth".

Structures - Earth Gazing #video #premijera

Zvanični spot sa novog albuma za kanadski Structures.
Početkom maja se pojavio 'Life Through A Window' za Sumerian Records.



Pogledajte "Earth Gazing":

Izveštaj sa Vans Warped Tour 2014 #video

Jedan od sponzora Monster Energy snimio je video blog sa novih datuma na ovogodišnjoj Warped turneji po Americi. Možete videti kako se provode fanovi, kako izgleda prostor na kome se održava festival kao i snimke izvođača sa manjih bina.

Prvog dana festivala organizatori su omogućili prenos svih koncerata sa glavne bine preko njihovog sajta, sve snimke možete pronaći u linku dole.

Rob Lynch - Feeling Good #video #premijera

"Feeling Good" je novi singl za Rob Lynch-a i naći će se na njegovom debi albumu 'All These Nights In Bars Will Somehow Save My Soul'. Disk će objaviti Xtra Mile Recordings 22. septembra.
Prvi singl je bio za "My Friends & I".
Novi spot je snimljen na turneji po Nemačkoj i Austriji.