2. 3. 2017.

The Maine odlični u "black butterflies & déjà vu"

"black butterflies & déjà vu" je novi singl za The Maine sa albuma 'Lovely, Little, Lonely' koji će se pojaviti 7. aprila. To je njihovo šesto studijsko izdanje i dolazi dve godine posle veoma uspešnog 'American Candy'. Prvi singl "Bad Behavior" možeš da preslušaš na mikerecenzije a novi pronađi u linku ispod.


Mallory Knox objavili novi singl "Saviour"

Mallory Knox su objavili "Saviour" to je još jedan promo za novi album 'Wired' koji će se pojaviti 10. marta. Za razliku od prethodnog 'Asymmetry' (recenzija) na novom, od onog što smo za sada čuli, se prepliću numere koje odišu energijom koju imali na početku karijere sa pravcem kojim su krenuli pre nekoliko godina i koji nije ni mogao da se poredi sa kvalitetom starijih pesama. "Saviour" obećava i budi nadu da će njihov treće studijsko izdanje biti vredno slušanja.


Can't Swim debi album 'Fail You Again' na preslušavanje

Can't Swim su omogućili da preslušamo njihov debi album 'Fail You Again' nedelju dana pre zvaničnog objavljivanja. Disk je u prodaji od 10. marta za Pure Noise. Kompletno izdanje pronađi u linku ispod.


Dreamcar premijera "Kill For Candy"

Dreamcar su konačno objavili svoju prvu pesmu! "Kill For Candy" najavljuje debi album projekta koji je jednostavno nazvan 'Dreamcar'. No Doubt članovi sa AFI/Blaqk Audio pevačem Davey Havok-om posle tri godina rada u tajnosti konačno kreću na kraću turneju po Americi koju završavaju nastupom na Coachella Festivalu. Izdanje je u prodaji od 12. maja. Preslušaj "Kill For Candy" u linku ispod, da ne pokvarim iznenađenje pesma je inspirisana zvukom osamdesetih.


Kako je nastao Dreamcar

Prvi Dreamcar singl "Kill For Candy" se pojavljuje danas a premijera je na Američkoj radio stanici Kroq. Dok ne dobijemo verziju koja je pogodna za share pogledaj kako su No Doubt članovi odlučili da sarađuju sa Davey Havok-om pevačem bendova AFI / Blaqk Audio. Više u linku ispod.