17. 6. 2014.

5 Seconds Of Summer nova pesma “Kiss Me Kiss Me” #audio #premijera

Kiss Me Kiss Me” nova pesma za pop-punk senzaciju 5 Seconds Of Summer je posebna iz razloga što je u njenom stvaranju učestvovao Alex Gaskarth. Saradnja pevača All Time Low (najpopularnijeg pop-punk benda trenutno) i njegovih mlađih kolega naći će se na njihovom debi albumu koji će biti u prodaji od 22. jula.


Preslušajte “Kiss Me Kiss Me

The Pretty Reckless “Fucked Up World” #video #premijera

Barem je Taylor Momsen pristojnija nego u prošlim The Pretty Reckless spotovima. “Fucked Up World” je ipak provokativan spot (NSFW) sa dosta ženske golotinje jer to publika i traži, zar ne?


Preslušajte The Downtown Fiction album 'Losers & Kings' #stream

Pop-punk-eri The Downtown Fiction su danas objavili svoj drugi album 'Losers & Kings'. Preslušajte izdanje u celini na mikerecenzije u linku dole.

Driver Friendly - Everything Gold #video #premijera

Originalan i jeftin način da snimite spot! Driver Friendly su predstavili još jedan singl sa novog izdanja 'Unimagined Bridges' koje će se pojaviti 15. jula na Hopeless Records etiketi.

Prvi singl "Stand So Tall" snimljen sa Dan Campbell-om iz The Wonder Years objavljen je kao spot pre nekoliko sedmica.

Pogledajte odličan "Everything Gold" spot:

Kako Enter Shikari snimaju album [Ep.5] #video #ShikariAlbum4

Nova epizoda serije #ShikariAlbum4 predstavlja bubnjara Rob Rolfe-a. Opravdano video nosi naziv "Big Smash".


Pogledajte novu i podsetite se ostalih u linkovima ispod:

Texas In July "Broken Soul" #video #premijera

Prvi singl sa novog albuma za američki metalcore Texas In July. Novi disk još uvek nema ni naziv ni datum objavljivanja. Jedina informacija, koju možete videti i u spotu dole, je da će se izdanje pojaviti do kraja ove godine.

Ovo je četvrti album za bend koji ponosno predstavlja metalcore scenu istočne obale američkih država. Prethodni nazvan po bendu objavila je Equal Vision Records 2012. godine.


Pogledajte novi Texas In July spot:

Vanna "Digging" #video #premijera

Prvi zvanični spot sa 'Void' albuma za američki post-hardcore bend Vanna. Disk je od danas u prodaji preko Pure Noise Records.

Preslušajte njihov album na mikerecenzije.

Pogledajte spot za singl "Digging":

Preslušajte novi Every Time I Die album #stream

Album je u prodaji od 1. jula a vi ga već danas možete preslušati na mikerecenzije. Every Time I Die su do sada snimili šest albuma u karijeri koja traje više od petnaest godina. Novi album 'From Parts Unknown' će objaviti Epitaph Records.

Dva singla su proteklih meseci prethodali samom albumu: "Decayin With The Boys" i "Thirst".


Preslušajte novi Every Time I Die album:

As A Conceit - Ebb / Flow EP #recenzija #stream

Myo Agency
2014




Petočlani As A Conceit dolaze iz Venecije, Italija, i deo su bogate metalcore scene u svojoj zemlji. Bend je nastao 2012. kada su objavili i prvi singl. Sledeće godine snimaju spot za „Living Entities“ koja je za sada najveći hit u njihovoj karijeri.
Novo izdanje je EP ’Ebb / Flow’.