26. 2. 2017.

Brutus 'Burst' recenzija

Hassle Records
2017

Belgijska trojka Brutus se pojavljuje niotkuda i odmah postaje vaš novi omiljeni bend. U svemu drugačiji, pevačica je i zapravo i bubnjar a muzika je mešavina garage / punk / noise zvuka. Energija koju imaju bi mogla da se flašira i prodaje. Ako ovaj uvod nije dovoljan da vas zainteresuje onda samo preslušajte jednu njihovu pesmu i sve će vam biti mnogo jasnije!

While She Sleeps sa snimanja "Silence Speaks" spota

Režiseri spota "Silence Speaks" pričaju o tome kako je snimljen i o saradnji sa While She Speaks koja traje već dugo. Novi album 'You Are We' će se pojaviti 21. aprila a objavljuje ga bend nezavisno bez izdavača.


Art of Anarchy sa Scott Stapp-om objavili "No Surrender"

Supergrupa Art of Anarchy je poznata po jednom albumu na kome je pevao pokojni Stone Temple Pilots/Velvet Revolver pevač Scott Weiland. Sada je na njegovom mestu neko ko je imao podjednako problema i padova u životu ali ih je sve preživeo. Scott Stapp je posle uspeha sa Creed pokrenuo solo karijeru a sada je frontmen u ovom bendu.
Iz nekog razloga mediji nisu preterano zainteresovani za ovaj projekat tako da je odlični prvi singl "The Madness" prošao nezapaženo. Drugi singl "No Surrender" nastavlja istim kvalitetom i najavljuje novi album koji će se pojaviti 24. marta za Century Media.