17. 10. 2014.

Merriment "Tremendous Love" #video #premijera

Merriment vole za sebe da kažu da su mešavina svega i svačega ali to nije baš istina. Christie i Collin DuPree prave izuzetno senzualnu i emotivnu muziku i pravo je uživanje slušati ih. Debi album 'Sway' je već u prodaji.


Flash Before My Eyes - Whispers From The World #recenzija

Myo Agency
2014

Progressive/metalcore bend Flash Before My Eyes dolaze iz Italije i njihov debi album 'Whispers From The World' je već u prodaji. Postoje već nekoliko godina i iza sebe imaju nastupe sa nekim od najznačajnijih imena na sceni. Njihov zvuk je nešto drugačiji od onoga na šta ste navikli od metalcore-a.


Još četri nove Transit pesme #video

Još malo i 'Joyride' novi Transit album će biti u prodaji ali i dostupan za preslušavanje preko youtube linkova. Dole možete pronaći još četiri nove pesme: "Summer Dust", "Loneliness Burns", "Fine By Me" i "Ignition & Friction". Takođe na mikerecenzije možete preslušati i ostale numere sa ovog albuma.


Fall Out Boy kao gladijatori u spotu za "Centuries" #video #premijera

Stari Rim, gladijatori, crni Isus, Fall Out Boy kao robovi u koloseumu...
Ovo je previše čak i od njih! Što je najgore ovo neće biti jedini spot inspirisan ovom temom jer nastavak sledi...


Foo Fighters i Rick Nielsen kod Letterman-a #video

Dave Grohl za bubnjevima, Taylor Hawkins kao pevač i Rick Nielsen kao treća gitara...
Foo Fighters ove nedelje su muzički gosti u emisiji David Letterman-a, ostale nastupe pogledajte u linkovima ispod, prethodne noći su odsvirali Cheap Trick hit "Stiff Competition" sa čovekom koji ga je i napisao.

Novi singl za Foo Fighters "Something From Nothing", prvi sa 'Sonic Highways' albuma, možete preslušati na mikerecenzije.