6. 5. 2017.

Chapel premijera nove pesme "We've Got Soul"

Chapel se vraćaju novom pesmom "We've Got Soul". Trenutno su na turneji po Americi sa Pierce The Veil, Sum 41 i Emarosa. Ovaj pop duo nastavlja da objavljuje singlove koji bi trebalo da vode ka njihovom debi albumu koji još uvek nije najavljen ali se očekuje do kraja godine.


At The Drive-In 'in•ter a•li•a' recenzija

Rise Records
2017

Nadam se da su vam nedostajali At The Drive-In, da ne bude da su za džaba snimili novi album. 'in•ter a•li•a' je podjednako nenormalan kao i sve ono što su do sada objavili. Za bend koji zapravo proizvodi kontrolisanu buku a vraća se na scenu posle 17 godina pauze postavlja se pitanje ko će od ovoga da ima najviše koristi? Fanovi ili At The Drive-In članovi?

Motionless in White 'Graveyard Shift' album na preslušavanje

'Graveyard Shift' je četvrti Motionless in White album u karijeri koja traje već više od deset godina. Najavili su ga singlovi "570", "LOUD (Fuck It)" i odlična "Eternally Yours". Pre slušanja pročitaj recenziju izdanja ovde. Kompletan album je u linku ispod.


Mallory Knox novi spot "California"

Mallory Knox su postavili novi spot za pesmu "California". Prošlog meseca oni su objavili svoj treći studijski album 'Wired', recenziju pročitaj ovde. Bend je trenutno na turneji po evropskim gradovima, neki od datuma: Budimpešta 13. jun, Italija 14. i 16. a nastupiće i na čuvenom Reading & Leeds Festivalu krajem avgusta u Engleskoj.


Preslušaj State Champs 'Around The World and Back Deluxe'

State Champs su ponovo objavili album 'Around The World and Back' (recenzija) kao Deluxe izdanje sa bonus pesmama. Pored dve nove numere "Hurry Up And Wait" i "Slow Burn" našle su se i dve akustične verzije "All You Are Is History" i "Losing Myself" kao i dva koncertna snimka "All You Are Is History" i "Elevated". Preslušaj sve u linku ispod.