29. 8. 2013.

Stone Temple Pilots detalji izdanja #vesti #video

Chester Bennington pevač Linkin Park, sada i kao stalni pevač u Stone Temple Pilots nastavlja saradnju sa bendom koji ga je inspirisao da postane muzičar. Novo izdanje Stone Temple Pilots nosiće naziv 'High Rise' i sadržaće pet novih pesama.
Prvi zajednički singl "Out Of Time" će takođe biti deo ovog mini albuma. Pesma je odlično primljena od strane rock medija kao i fanova koji su se uželeli nove STP muzike.

Prethodni pevač Scott Weiland je novonastalu situaciju video kao šansu da zaradi još malo na korist svog matičnog benda i najavio je da će STP morati da izdvoji dosta para kako bi se on odrekao svojih prava koje ima po ugovoru.

Braća Robert i Dean DeLeo, gitarista i basista, su izjavili da je ova odluka (o promeni pevača) bila neminovna jer: "U životu postoji granica trpeljivosti za sve, naša je pređena godinama unazad! Chester je odličan tip, prosto volite da budete sa njim. Sada smo konačno bend. Konačno sve pesme možemo da sviramo u tonalitetu u kom su snimljene".

'High Rise' će se pojaviti 8. oktobra za 13Star Records.

povezane vesti:
Stone Temple Pilots i Chester Bennington na turneji VIDEO
Stone Temple Pilots sa Linkin Park pevačem AUDIO

Itch & Adam Lazzara sa Warped turneje #video

Kratki najavni video o nastupu Itch-a sa pevačem Taking Back Sunday u njihovom zajedničkom singlu "Hopeless Romantic" snimljenom na prošloj Warped turneji po Americi. Klip predstavlja dvojicu pevača pre i za vreme nastupa sa pričom o zajedničkoj saradnji. Dali je u pitanju najava živog snimka ili je nešto drugo ostaje da vidimo...



povezane vesti:
Itch novi singl / Warped Tour dnevnik #video
Itch i Taking Back Sunday zajedno na Warped Tour-u #video
Itch - "Best Shot" #video

Clutch - Crucial Velocity #video

Najavljen još marta kao singl izdanje, spot za "Crucial Velocity" je tek sada objavljen od strane američkih rockera Clutch. Album 'Earth Rocker' debitovao na 15. mestu Billboardove liste albuma što je do sada najuspešnije izdanje u karijeri benda.



povezane vesti: 
Clutch sledeći singl je... VIDEO
recenzija: Clutch - Earth Rocker
Clutch objavili pesmu sa sledećeg albuma AUDIO

Paul McCartney - New #video #vesti

Paul McCartney je objavio novu pesmu sa svog novog izdanja.
Naslovna numera "New" je i prvi singl. Produkciju pesme je radio Mark Ronson, a na albumu se u istoj ulozi pojavljuju se i Paul Epworth (Adele) i Ethan Johns (Kings Of Leon, Laura Marling). Datum objavljivanja je 14. oktobar (15. za američko tržište).

Nova pesma neodoljivo podseća na "Penny Lane" iz doba The Beatles, sam album sadrži 14 novih pesama.

Elton John je gost u pesmu "Hosannah" o kojoj je rekao: "Proveli smo odličan dan u studiju. Stavili smo mikrofone ispred sebe i za četiri sata imali smo predivnu baladu".

Poslednji album 'Kisses On The Bottom' Paul McCartney je objavio februara 2012.



povezane vesti:
Paul McCartney i Nirvana ponovo zajedno #video
Sasvim drugačiji Paul McCartney #video
recenzija: Sound City Reel To Reel