30. 6. 2016.

Trivium "Dead And Gone" koncertni spot #video #premijera

Trivium su na Rock On The Range Festivalu snimili još jedan spot za aktuelni singl "Dead And Gone". Pesma se nalazi na odličnom izdanju 'Silence In The Snow' koji se pojavio krajem prošle godine, preslušaj album na mikerecenzije i pročitaj recenziju.


Preslušaj novi Vanna album 'All Hell' #stream

Američki hardcore/punk bend Vanna 8. jula objaljuju svoj šesti studijski album. Izdanje nazvano 'All Hell' preslušaj već danas na mikerecenzije u linku ispod.


Masked Intruder nova pesma "Beyond A Shadow Of A Doubt" #video #premijera

Masked Intruder su objavili još jednu pesmu sa novog EP-a 'Love and Other Crimes'. Izdanje je u prodaji od 8. jula. Preslušaj "Beyond A Shadow Of A Doubt" u linku ispod.


twenty one pilots "Heathens" prvi put uživo #video

twenty one pilots su na koncertu u Charlotte-u po prvi put odsvirali novu pesmu "Heathens". Numera će se naći na albumu sa pesmama za film 'Suicide Squad'.


Yearbook "15" (The Warehouse Session) #video #premijera

Posle treće i završne pesme snimljene uživo na The Warehouse Session od Yearbook bi realno bilo očekivati novi album. Prethodno objavljene "Only Love" i "The Unreasonable Man" preslušaj na mikerecenzije novu "15" u linku ispod.


Billy Talent "Louder Than The DJ" uživo #video

Billy Talent su u Nemačkoj popularniji nego u rodnoj Kanadi. Na ovogodišnjem Rock Am Ring Festivalu su spletom okolnosti bili zvezde večeri. U linku ispod pogledaj "Louder Than The DJ" uživo sa festivala.