19. 8. 2016.

The Color Morale novi album 'Desolate Divine' na preslušavanje #stream

Američki post-hardcore The Color Morale objavili su svoj peti studijski album. Izdanje nazvano 'Desolate Divine' najavljeno je singlom "Walls". Link za preslušavanje je ispod.


Bastille objavili "Fake It" spot #video #premijera

Drugi singl sa novog Bastille albuma 'Wild World'. Disk je u prodaji od 9. septembra. Pogledaj spot za "Fake It" u linku ispod.


Twin Atlantic spot za "The Chaser" #video #premijera

U istom danu pojavila se i audio verzija kao i spot za novu Twin Atlantic pesmu "The Chaser". To je drugi singl sa albuma 'GLA', pojaviće se 9. septembra.


A Day To Remember nova pesma "Naivety" #video #premijera

A Day To Remember nastavljaju sa objavljivanjem pesama sa novog albuma 'Bad Vibrations'. Pre nekoliko dana pojavio se spot za "Bullfight", danas u audio formatu "Naivety".


Preslušaj Bad Omens debi album #stream

Američki metalcore Bad Omens objavili su svoj istoimeni album. Izdanje je najavljeno sa nekoliko singlova: "Glass Houses", "Exit Wounds" i "The Fountain", sve ih možete pronaći na mikerecenzije. Kompletno izdanje preslušaj u linku ispod.


Dance Gavin Dance prvi singl "Chucky vs. The Giant Tortoise" #video #premijera

"Chucky vs. The Giant Tortoise" je prvi singl sa novog Dance Gavin Dance albuma 'Mothership'. Disk je najavljen za 7. oktobar. Novu pesmu i detalje albuma pogledaj u linku ispod.


Twin Atlantic "The Chaser" #video #premijera

Twin Atlantic su objavili drugi singl sa narednog albuma 'GLA'. Izdanje će se pojaviti 9. septembra. Preslušaj "The Chaser" u linku ispod.